Rasende Guardiola gikk til angrep på Thomas Müller

På åpen trening.

FØLER PRESSET: I år forventer alle Bayern-fans at Pep Guardiola klarer å vinne Champions League igjen. I fjor forsvant Guardiola og hans menn i semifinalen med 0-5 sammenlagt mot Real Madrid.
FØLER PRESSET: I år forventer alle Bayern-fans at Pep Guardiola klarer å vinne Champions League igjen. I fjor forsvant Guardiola og hans menn i semifinalen med 0-5 sammenlagt mot Real Madrid.Vis mer

(Dagbladet): Om det var spenningen før gårsdagens Champions League-trekning som fikk utløp på Bayern Münchens åpne trening, er usikkert, men trener Pep Guardiola fikk i hvert fall vist fram en svært aggressiv side av seg selv da han dyttet Thomas Müller i ryggen og bakhodet under økta.

Ifølge svenske Aftonbladet skal Guardiola ha skjelt ut Claudio Pizarro på treninga da Thomas Müller kom imellom. Angivelig med et spørsmål.

I en video som tv-stasjonen ESPN har publisert på Youtube går det tydelig fram at Guardiola planter noen fingre i brystet på Müller før han stadig mer aggressivt begynner å dytte han bortover i ryggen og nakken. Alt mens han gestikulerer heftig.

Det spørs om stemninga ble bedre utover kvelden i Bayern-leiren. Champions League-trekninga endte med det desidert tøffeste gruppa for tyskerne. Manchester City, CSKA Moskva og Roma er Bayern Münchens rivaler i kampen om å avansere.