BRÅK:  Nigel de Jong holdes tilbake av en lagkamerat mens Pep Guardiola slenger noen gloser. Foto: TV 2 SPORT PREMIUM
BRÅK: Nigel de Jong holdes tilbake av en lagkamerat mens Pep Guardiola slenger noen gloser. Foto: TV 2 SPORT PREMIUMVis mer

Rasende Guardiola i garderobebråk med de Jong. Måtte holdes tilbake

- Fotball er ikke dans.

• Bayern München - AC Milan 3-0

(Dagbladet): Gårsdagens treningskamp mellom AC Milan og Bayern München ble en opphetet affære.

Bayern vant kampen enkelt etter at Juan Bernat sendte de tyske mesterne opp i ledelsen i første omgang, før Mario Götze og Robert Lewandowski fastsatte sluttresultatet etter hvilen.

Men også garderobebråk preget kampen.

Skjelte ut Det hele starten med at Joshua Kimmich måtte forlate banen allerede etter 21 minutter etter en tøff takling fra den rutinerte sluggeren Nigel de Jong.

Det fikk Bayern-trener Pep Guardiola til å tenne på alle plugger, og på vei inn i garderoben sa den spanske treneren klart ifra.

En video fra garderobene (ekstern lenke) viser at Guardiola skjelte ut Milan-spilleren mens han gestikulerte voldsomt.

Guardiola gikk noen meter foran de Jong - men stoppet opp flere ganger for å si ifra.

Da de kom fram til garderobene, gikk det i svart for Guardiola som stormet mot de Jong får å gi veteranen enda en omgang med verbalt dritt.

;

Og da fikk også de Jong nok. Han reagerer kraftig og begynte å gå mot Guardiola, før en lagkamerat tok tak og holdt ham tilbake.

- Ikke dans Da han hadde roet seg ned etter kampen, fortalte Guardiola at han var lei seg på grunn av Kimmichs skade:

- Jeg bare sa ifra til de Jong at jeg var lei meg fordi Joshua ikke får spille finalen mot Real Madrid. Det kan hende han går glipp av mer enn det også, sier Bayern-treneren ifølge Daily Mail.

Da Milan-trener Sinisa Mihajlovic fikk spørsmål om situasjonen, var han ikke veldig interessert i å unnskylde de Jongs takling:

- Fotball er ikke dans, og taklinger er en del av sporten. Det er også derfor vi ikke kan kalle kamper som det her treningskamper, sier han til Football Italia.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram