Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Juventus-trener etter sjokktap

- Vi kom ned på jorda med et brak.

Giovanni Simeone, sønn av Atlético Madrid-trener Diego, scoret to mål da Genoa sjokkerte med å vinne 3-1 over Serie A-leder Juventus søndag.

Juventus-trener Massimiliano Allegri innrømmet at søndagens smell var et hardt slag for ambisjonene om å vinne serien for sjette år på rad. I tillegg til tapet ble Leonardo Bonucci og Dani Alves skadd. Sistnevnte har brukket beinet, mens omfanget av Bonuccis skade er uavklart.

- Vi kom ned på jorda med et brak. Jeg er sint nå, men intet lag kan vinne hele tiden, sa Allegri.

- Vi er henrykt over å ha slått Italias sterkeste lag. Jeg håper dette gjør at vi kan spille videre med mer selvtillit, sa Genoa-trener Ivan Juric.

Fort gjort

Allerede etter tre minutter satte 21-årige Simeone inn sitt første for dagen. Ti minutter senere la han på til 2-0, og da Alex Sandro gjorde selvmål før halvtimen spilt så det bekmørkt ut for serielederen.

Juventus lå under 0-3 ved pause. Det er klubbens verste pauseresultat i hjemlig serie siden 2005, ifølge statistikktjenesten Opta.

Gonzalo Higuaín kom inn i annen omgang etter å ha vært ute med skade, men selv ikke den notoriske målscoreren klarte å snu kampen for Juventus. Miralem Pjanic reduserte etter 82 minutter, men det ble bare et trøstemål.

For 16 år siden scoret Diego Simeone målet som gjorde Lazio til seriemester på bekostning av Juventus, og søndag gjorde sønnen målene som gjør at storklubben følger utfordrernes pust i nakken.

- Jeg snakker med min far før hver kamp, men oftest ikke om fotball. Denne gangen sa han at jeg kom til å score mot Juve, sa Simeone junior.

Milan er fire poeng bak, Lazio og Atalanta fem poeng.

Palermo-trøbbel

Tidligere søndag tapte Haitam Aleesami og Palermo 0-1 hjemme mot Lazio. Palermo har nå sju serietap på rad og er sist på tabellen.

Atlanta klatret til fjerdeplass med sin 2-0-seier over Bologna, mens Cagliari klatret tre plasser til 11.-plass etter 2-1-seier mot Udinese.

Kampen mellom Crotone og Sampdoria endte 1-1. Roma – Pescara spilles senere søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling