Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Klopp måtte roes ned av politiet etter skrekktakling: - Jeg har ingenting å unnskylde

Etter taklingen på Liverpool-spiller Mamadou Sakho.

NESTEN SALTO: Liverpool-spiller Mamadou Sakho kastet seg rundt etter taklingen. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
NESTEN SALTO: Liverpool-spiller Mamadou Sakho kastet seg rundt etter taklingen. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool har, i likhet med flere Premier League-lag, hatt flere spillere ute med skade denne sesongen. I går måtte Jordan Henderson byttes ut etter en smell, og det kunne fort blitt enda en ny spiller på skadelista i går.

For Sunderland-spiller Jeremain Lens gikk veldig tøft inn i en takling på Liverpool-stopper Mamadou Sakh. Franskmannen ble liggende å vri seg i smerte etter taklingen, men kom seg heldigvis for de røde opp på beina igjen.

Etter kampen raste Liverpool-manager Jürgen Klopp. Engelske The Guardian skriver at tyskeren var så rasende at han måtte roes ned av en politibetjent.

- Jeg har ingenting å unnskylde, sier Klopp.

- Selvfølgelig var jeg sint. Jeg ønsker ikke å si, «kom igjen, gi ham et rødt kort». Jeg har ingen problemer med spilleren, men når han går inn i taklingen på den måten, kan alt skje, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

IKKE UVENNER: Jürgen Klopp tok Sam Allardyce i hånda etter kampen. Foto: 
Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix
IKKE UVENNER: Jürgen Klopp tok Sam Allardyce i hånda etter kampen. Foto: Reuters / Andrew Yates / NTB Scanpix Vis mer

Dommer Kevin Friend ga Lens det gule kortet. Klopp var ikke i tvil om hva han mente skulle blitt utfallet av situasjonen.

- Det er ikke lov. For meg er det et rødt kort, ferdig snakka, sier Klopp, som reagerte på at mindre ting på banen i går resulterte i gule kort, mens den omtalte taklingen ga akkurat det samme.

Sunderland-manager Sam Allardyce var ikke enig med sin tyske managerkollega.

- Han er bløt dersom han mener det er rødt kort. Det er gult kort, det er et frispark. Etterpå ble det slengt dritt til mitt mannskap, noe jeg ikke likte. Jeg tok ham i hånda etterpå og vi ble ferdig med saken, sier Allardyce ifølge Daily Mail.

Liverpool avanserte til 7. plass på tabellen etter 1-0-seieren
.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media