Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Mancini byttet ut Balotelli etter dette hælsparket

- Han må lære å oppføre seg.

HVORFOR? Edin Dzeko reagerte på Mario Balotellis mislykkede hælspark. Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP / Scanpix
HVORFOR? Edin Dzeko reagerte på Mario Balotellis mislykkede hælspark. Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester City-manager Roberto Mancini brukte ikke mange minuttene til å ta grep etter at Mario Balotelli misbrukte en stor mulighet i en treningskamp mot LA Galaxy i natt.

Balotelli var alene med keeper, men i stedet for å avslutte en enkel mulighet tok italieneren en piruett før han med hælen flikket ballen utenfor. Flere lagkamerater reagerte, det samme gjorde Mancini på sidelinja.

YouTube: Her kan du se situasjonen.

Et par minutter etter hendelsen ble 20-åringen byttet ut til fordel for James Milner. På sidelinja viste han tydelig sin misnøye med byttet, noe som fikk Mancini til igjen å tenne på pluggene. Mancini var raskt på bena, og glosene haglet fra både ham og Balotelli.

- Jeg håper han lærer av dette. I fotball må en være profesjonell hele tiden. Det var ikke Balotelli i den situasjonen. Han må forstå at han må oppføre seg bra i hver kamp, ikke bare i finaler eller semifinaler, sa Mancini etter kampen ifølge The Guardian.

Balotelli, som scoret fra straffemerket før den mye omtalte situasjonen, var ikke å se på benken etter hvilen.

- Han vet at han gjorde en feil. Hvis en har muligheten til å score, da skal man score. Hvis man er seriøs får man spille nitti minutter, hvis ikke kan du sitte ved siden av meg på benken. Mario er ung, og jeg vil hjelpe ham. Å ta ham av banen etter 30 minutter er straff nok. Det var nok ikke lett for ham, men han må lære av det, sa den tidligere Lazio- og Inter-treneren.

Kampen endte for øvrig 1-1, etter at Mike Magee utlignet for Galaxy ti minutter etter pause. City vant den påfølgende straffesparkkonkurransen 7-6. Keeper Joe Hart var matchvinneren i straffekonken.

Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP
Foto: Kevork Djansezian / Getty Images / AFP Vis mer