Rasende, men kjører for gull

BEAVER CREEK (Dagbladet): En funksjonær på villspor kunne ødelagt kombi-dagen for Lasse Kjus. Men dramaet endte godt. Og i kveld blir det millimeter-duell mot Kjetil Aamodt. - På en normal dag vinner Lasse, sier slalåmtrener Filip Gartner til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seks fattige hundredeler skiller Kjetil Aamodt og Lasse Kjus foran kveldens kombinasjonsslalåm. Men i går handlet det meste om han som ikke skulle vært i utfortraseen. Lasse Kjus var noen få meter fra å treffe en funksjonær som hadde falt og lå i løypa.

Nesten-kollisjon

- Det er helt uforståelig at de kan slippe inn folk i løypa som ikke kan stå på ski. Arrangøren må bruke hue, sa en rasende Lasse etter nesten-ulykken.

- Tapte du mye tid på episoden?

- Nei, men det var vanvittig irriterende. Med en gang jeg så ham, tenkte jeg at jeg måtte stoppe. Men heldigvis fikk jeg et spor så jeg ikke traff ham. Du kan jo tenke deg sjøl hva som hadde skjedd hvis jeg hadde kjørt på ham i den farta, sier Lasse til Dagbladet. Og grøsser ved tanken.

Sveriges hovedtrener, Ulf Evensson, var nærmeste vitne til nesten-kollisjonen.

- Det var veldig dramatisk. Jeg ble aldeles iskald da jeg så funksjonæren ligge i løypa. Men takket være en perfekt sving av Lasse, gikk det bra, sier Evensson til Dagbladet.

- Lasse best

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer