Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

City - Barcelona:

Rasende Messi i tunnelbråk: Dette er spilleren han ville ta

«Kom hit og vis deg, din idiot».

SINT: Lionel Messi var forbanna på en Manchester City-spiller etter kampen i Manchester i går. Ifølge spanske medier var dette Fernandinho. Her får Messi hjelp av politiet på flyplassen på vei hjem. Foto: NTB Scanpix
SINT: Lionel Messi var forbanna på en Manchester City-spiller etter kampen i Manchester i går. Ifølge spanske medier var dette Fernandinho. Her får Messi hjelp av politiet på flyplassen på vei hjem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Barcelona og Lionel Messi ble satt i skyggen av et heltent Manchester City som vant 3-1 i Champions League-kampen på Etihad i Manchester i går kveld.

SLANG MED LEPPA: Fernandinho. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock
SLANG MED LEPPA: Fernandinho. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock Vis mer

Etter kampen kokte det derimot over for Messi som havnet i bråk i spillertunnelen. Messi skal ha forsøkt å komme inn i Citys garderobe og skreket:

«Vis deg, din idiot»

Nå skriver spanske AS at det var Citys midtbanespiller Fernandinho som pådro seg Messis vrede.

Barcelona-stjernen skal ifølge spanske medier, som Mundo Deportivo og Marca, ha vært illsint etter en kommentar fra Fernandinho rett før. Spillerne hadde også flere tette dueller på gressmatta i går kveld.

Barcelonas klubbdelegat Carlos Naval skal ha vært med Messi under utbruddet - men måtte ha bistand fra Citys argentiske spiss Sergio Agüero for å roe ned stjernen.

- Ingenting skjedde. Jeg hørte ikke hva som ble sagt. Jeg så at Leo (Messi) sa noe, men han sa ikke noe til meg. Etterpå fikk vi snakket ut, sier Agüero.

City-spissen forteller videre:

- Jeg så Messi og han følte seg ille. Jeg kjenner ham godt nok til å se at han ikke følte seg fin. Når du taper, er det ingen som føler seg bra, sier Agüero.

Barcelona topper gruppe C i Champions League med ni poeng på fire kamper. Bak følger City med sju poeng.

DUELL: Lionel Messi og  Fernandinho. Foto: Reuters / Darren Staples
DUELL: Lionel Messi og  Fernandinho. Foto: Reuters / Darren Staples Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!