Rasende Milan-trener måtte stoppes fra å angripe Balotelli

Skal ha nektet å jobbe defensivt.

BLE RASENDE: Milan-trener Sinisa Mihajlovic forsøkte å instruere Mario Balotelli til å jobbe defensivt. Det gikk bare ikke. Foto: Scanpix
BLE RASENDE: Milan-trener Sinisa Mihajlovic forsøkte å instruere Mario Balotelli til å jobbe defensivt. Det gikk bare ikke. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mario Balotellis håp om sikre seg plass i den italienske troppen til sommerens fotball-EM i Frankrike synes å svinne hen.

 Urokråka, som i øyeblikket er utlånt til Milan fra Liverpool, har ikke spilt for Italia siden møtet med Uruguay under VM-sluttspillet i Brasil i 2014. Veien tilbake inn i varmen synes lang, og bedre blir det ikke av at Balotelli igjen har havnet i trøbbel på klubblaget.

Søndag skapte spissen raseri hos Milan-trener Sinisa Mihajlovic for ikke å ha fulgt serberens instruksjoner i 2-1-seieren over Genoa. Etter kampslutt måtte en rasende Mihajlovic holdes tilbake av sine assistenter.

Etter kampslutt ville riktignok ikke serberen peke ut Balotelli, men det hersket liten tvil om hvem sinnet var rettet mot.

- Jeg sier ikke navn. Alt jeg kan si, er at jeg gjorde en tabbe og at fra nå vil ingen få spille dersom de ikke gir alt fram til 94 minutter er spilt, sa Milan-treneren.

Milan ledet 2-0 i søndagens kamp da Balotelli ble byttet inn. På vei ut på banen skal italieneren ha fått beskjed om å gjøre en jobb defensivt. I løpet av de seks påfølgende minuttene ble Balotelli ropt ut på sidelinjen en rekke ganger av Mihajlovic. Serberen var åpenbart misfornøyd med at spissen ikke fulgte kampplanen.

Etter kampslutt rettet Milan-treneren en lang verbal salve mot Balotelli.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer