Tippeligaen

Rasende Moa, kok på tribunen og poengdeling på Ullevaal

Vålerenga og Lillestrøm spilte 1-1. 

KOK: Moa (til venstre) var forbannet på Frode Kippes behandling av Daniel Fredheim Holm (liggende foran). Foto: NTB Scanpix
KOK: Moa (til venstre) var forbannet på Frode Kippes behandling av Daniel Fredheim Holm (liggende foran). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Lillestrøm 1-1 (0-1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Lillestrøm hadde mest å tape da laget møtte Vålerenga på Ullevaal stadion i kveld. Fasiten var 30 poeng mot Vålerengas 34. Dette bar også rammen preg av. Her var det nedrykksdrama for alle penga.

Vålerenga kom best i gang, men det var Lillestrøm som tok ledelsen ved Gary Martin etter drøye halvtimen. Dette sto seg lenge, før Vajebah Sakor utliknet ti minutter før slutt. 1-1 ble også sluttresultatet.

- En lettelse. Nå vet vi hvilken liga vi spiller i neste år, sier Vålerengas sportssjef Kjetil Rekdal.

Først og fremst var det fotballkampen Vålerenga-Lillestrøm som sto igjen som seierherre denne søndagen. På banen var det intensitet og vilje. På tribunen var det et herlig trøkk, i det som har fått stempelet som det største hatoppgjør i norsk fotball.

Stockholm og København har sine derbyer. Bortsett fra litt færre folk - 19.038 tilskuere - sto ikke oppgjøret på Ullevaal tilbake for noe.

Jernring rundt Ullevaal

For første gang på lenge var det faktisk litt sus over å gå på fotballkamp i Oslo. Politiet hadde lagt en jernring rundt Ullevaal stadion. Her skulle ingen forstyrrende elementer få ødelegge festen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer