Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Mourinho reagerer på forskjellsbehandling. Bruker Klopp-uttalelser som eksempel

- Du vet godt at jeg er annerledes. Reglene for meg er annerledes, sier Mourinho.

IKKE BLID: José Mourinho hadde mange diskusjoner med dommerne i går. Foto: Philip Oldham/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
IKKE BLID: José Mourinho hadde mange diskusjoner med dommerne i går. Foto: Philip Oldham/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): En rasende Mourinho forlot intervjuet etter 0-0 mot Hull i går. Da en BBC-reporter etter kampen spurte Mourinho hva dommeren burde slått ned på i går, fikk portugiseren nok.

- Hvis du ikke kan fotball bør du ikke holde en mikrofon i hånda, sa Mourinho, og forlot reporteren.

Tidligere hadde manageren uttalt at det er én regel som gjelder for ham og en annen for de øvrige managerne i Premier League.

- Du vet godt at jeg er annerledes. Reglene for meg er annerledes, sier Mourinho ifølge BBC.

Forskjellsbehandling

For Liverpool-manager Jürgen Klopp skapte overskrifter da han skrek opp i ansiktet på fjerdedommeren da Simon Mignolet reddet straffesparket til Chelseas Diego Costa. Etterpå kom det fram hva som hadde blitt sagt.

- Jeg snudde meg mot han og sa at «Ingen kan slå oss!». Det er naturligvis ikke sant, men det var det jeg sa i det øyeblikket, sa Klopp etter kampen.

- Jeg gikk tilbake til fjerdedommeren og sa: «Beklager - du er feil person å snakke til», da sa han: «Ikke noe problem. Jeg liker lidenskapen din». Det har jeg aldri fått høre fra en dommer. Det var kult, sa Klopp videre.

Akkurat de uttalelsene fikk Mourinho tydeligvis med seg. For han mener at dommerne i Premier League forskjellsbehandler ham.

- I går fortalte en fjerdedommer en manager «jeg liker lidenskapen din». I dag blir jeg bedt om å sette meg ned, ellers blir jeg sendt på tribunen, sier Mourinho.

Fryktet konsekvensene

Mourinho hadde tre lange samtaler med fjerdedommer Stuart Attwell i første omgang mot Hull, og en til i andre omgang. Han reagerte særlig på at Hull halet ut tiden i jakten på det ene poenget.

Pressekonferansen etterpå varte i snaut fem minutter, og Mourinho fortalte journalistene at de måtte skrive «sannheten» fordi han fryktet konsekvensene dersom han sa det han tenkte.

Arsenal-manager Arsene Wenger har forøvrig fått en straff på fire kamper på tribunen etter at han skjelte ut og deretter hadde fysisk kontakt med fjerdedommer Anthony Taylor i kampen mot Burnley.

Mourinho har på sin side blitt utestengt to ganger denne sesongene. Den ene gangen for å snakke stygt om Taylor i forbindelse med en Liverpool-kamp, den andre gangen for å sparke en vannflaske under en kamp mot West Ham.

RASENDE: Fjerdedommeren fortalte Klopp at han likte lidenskapen hans da manageren brølte mot ham. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images
RASENDE: Fjerdedommeren fortalte Klopp at han likte lidenskapen hans da manageren brølte mot ham. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media