- Rasende Mueller måtte legges i bakken

Prøvde å ta seg inn på hotellrommet til Maren Haugli i Berlin, ifølge rapport.

- MÅTTE STOPPES: Ifølge en rapport NRK har fått tilgang til, måtte Peter Mueller stoppes fysisk fra å ta seg inn på hotellrommet til Maren Haugli i Berlin.Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
- MÅTTE STOPPES: Ifølge en rapport NRK har fått tilgang til, måtte Peter Mueller stoppes fysisk fra å ta seg inn på hotellrommet til Maren Haugli i Berlin.Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Tidligere landslagstrener i skøyter, Peter Mueller, skal ha blitt så rasende da han fikk vite at Maren Haugli ville rapportere sex-trakasseringen i Berlin at han forsøkte å ta seg inn på hotellrommet til landslagsløperen for å hindre henne i å gå videre med saken.

Han ble imidlertid stoppet av sin assistenttrener Arne Skuterud, som måtte legge amerikaneren i bakken, ifølge en rapport fra Skuterud, som NRK har fått innsyn i. Skuterud sa opp jobben i protest etter episoden, men ønsker ikke å gå i detalj på hvilke scener som utspilte seg i hotellkorridoren i den tyske hovedstaden. Det vil han imidlertid gjøre i en eventuell rettssak, men ikke før det.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, men jeg ønsket ikke å være en del av dette systemet lengre, sier Skuterud til NRK.- Jeg og Peter Mueller har hatt visse kjøreregler som vi hadde satt opp på forhånd og at de skulle gjennomføres. Noen av de kjørereglene ble brutt i Berlin, fortsetter han.

Tilbakevises av advokatenMueller fikk som kjent sparken av Norges Skøyteforbund etter Maren Hauglis rapport, men skøytepresident Vibecke Sørensen bekrefter at forbundet kjente til flere episoder med Mueller under den famøse verdenscuphelgen i Berlin i midten av november i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer