Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Myggen

Rasende og skuffet kastet Erik Mykland ei vannflaske inn i innbytterbåsen. Om det var i sinne over å bli byttet ut, eller fordi København var på vei ut av Champions League vites ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For etter 1- 2-tapet for skottene var Myggen så skuffet at han snek seg ut en bakdør for å slippe å snakke med noen.

Trener Hans Backe sa før kampen at Mykland spilte fra start om han så skulle tvinges ut på gresset. Dette skulle være FC Københavns og dansk fotballs gjennombrudd i internasjonal klubbfotball. I stedet ble det en total nedtur for danskene.

Må få lov

- Uvirkelig, var det eneste ordet FCK-trener Hans Backe kunne finne etterpå.

- Jeg følte vi hadde et godt grep om kampen, sier Backe, som ikke ville si noe særlig om Myggens hissige reaksjon.

- Han må ha lov til å bli bli skuffet, sier han.

Kunne ha vunnet

Ståle Solbakken så kampen fra tribuneplass og var ikke overrasket over Myggens store skuffelse.

- Det var en veldig jevn kamp, som FCK godt kunne ha vunnet. Men de taper på personlige feil og tabber. Jeg syns Henning Berg spilte godt for Rangers så lenge han varte. Men Myggen spilte vel ikke sin beste kamp, mente Solbakken etter kampen.

FCK kom best ut i kampen og hadde grepet i første omgang. Kalddusjen kom da Rangers fikk straffe etter en keepertabbe av Balazs Raboczki. Den satte en Mikel Arteta kontant inn. FCKs nye brasilianer Alvaro Santos skapte litt håp igjen da han satte inn 1- 1-målet, og Parken kokte i eufori. Men minutter seinere var neduren total for københavnerne da en ny feil førte til Rangers' andre mål og en sikker seier.