Rasende på Suarez: «Fuck off»

Barcelona-angriperen Luis Suarez fikk ikke den varme velkomsten han håpet på.

TØFFE DUELLER: Luis Suarez ble flere ganger liggende på gresset. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
TØFFE DUELLER: Luis Suarez ble flere ganger liggende på gresset. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB ScanpixVis mer

Liverpool - Barcelona 4-0 og 4-3 sammenlagt

Før kampen uttalte Barcelonas Luis Suarez at han trodde han ville få en varm velkomst av Liverpool-fansen på sin gamle hjemmebane.

- Jeg tror det vil være mer applaus enn buing, og jeg mener at hvis folk vil bue og det gjør dem glade … det er kanskje noen som ikke er fornøyde, men jeg tror det er flere som vil være glade og takknemlige, sa Suarez, som tilbrakte snaut tre sesonger i Liverpool.

Det skjedde ikke.

I stedet ble angriperen buet ut hver gang han hadde ballen, og det haglet med skjellsord fra tribunen.

«Cheat, cheat, cheat» og «Fuck off, Suarez» runget blant annet ut over Anfield.

Før kampen uttalte Liverpool-legende John Aldridge (60) at Suarez var ufyselig i det første oppgjøret mellom lagene (les mer i artikkelen nederst i saken). Angriperen var seg selv lik i returoppgjøret på Anfield, som til tider var ampert.

Suarez og Fabinho slang blant annet med leppa til hverandre underveis. Suarez ga også Robertson en smell med et spark, som så ut til å være et uhell. I sosiale medier er ikke alle like sikre på det.

Robertson kom aldri ut i andre omgang på grunn av skaden han pådro seg. I stedet kom Liverpool-helt Georginio Wijnaldum inn og scoret to mål,

Lionel Messi og Andy Robertson havnet også i en krangel allerede etter få minutter da venstrebacken klapset Messi på hodet i det han passerte ham.