Rasende Pedersen med oralsex-gest mot Stabæk-fansen

- Slenger de dritt, slenger jeg dritt tilbake, sier VIF-spissen.

NADDERUD / OSLO (Dagbladet): Marcus Pedersen scoret to mål da Vålerenga vant 3-1 mot Stabæk.

Etter 3-1-målet feiret han med en ufin gest mot Stabæk-fansen, som hadde sunget til Pedersen gjennom oppvarmingen og hele kampen.

Han tok hånden mot ansiktet og dyttet tunga mot innsiden av kinnet for å simulere oralsex, før han så ropte noe til Stabæk-fansen.

Jævlig provosert Da Dagbladet møtte Pedersen etter kampen, sa han dette om gesten.

- Jeg ble jævlig provosert. Slenger de dritt, slenger jeg dritt tilbake, sier Pedersen til Dagbladet.

- Angrer du på at du gjorde det?

- Jeg burde kanskje ikke gjort det, men jeg ble så provosert, sier Pedersen før han ombestemmer seg og sier:

- Forresten, egentlig driter jeg i Stabæk-fansen. Vanligvis klarer jeg å blokke det ute, men i dag ble det bare nok, sier han.

Suspendert etter bytur Det er ikke første gang Marcus Pedersen får overskrifter etter utensportslige hendelser denne sesongen. Tidligere i sommer ble han suspendert i én kamp av Vålerenga for å ha vært på byen få dager før kamp.

Vålerenga-trener Martin Andresen fikk ikke med seg dagens situasjonen fra sidelinja, og sier at det uansett ikke kommer til å få noen reaksjon fra Vålerenga.

- Kanskje burde Stabæk-fansen se seg selv i speilet isteden, sier Andresen.

- Sang noen sanger Leder i Stabæks supporterklubb, Jonas Benkow sier til Dagbladet at de ikke bryr seg om gesten til Pedersen.

- Hvis han velger å feire målene sine på den måten, må han gjerne gjøre det. Jeg blir ikke forbanna av gesten, men å skrike «homser» burde han holdt seg for god til å gjøre. At det skal bli brukt som et skjellsord blir litt for dumt, sier Benkow til Dagbladet.

- Hva gjorde dere som provoserte Pedersen?

- Vi sang noen sanger som tydeligvis gjorde ham forbanna, sier Benkow.