Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende PSG-eier stormet i garderoben og ga spillerne skyllebøtte

Frustrert da PSG lå under ved pause.

IKKE FORNØYD: PSG-eier Nasser al-Khelaifi (i midten) så seg nødt til å skjelle ut spillerne ved pause, da de lå under mot Lyon i gårsdagens kamp. Eierens teamtalk sørget for at PSG til slutt fikk med seg poeng. Foto: Reuters/Charles Platiau.
IKKE FORNØYD: PSG-eier Nasser al-Khelaifi (i midten) så seg nødt til å skjelle ut spillerne ved pause, da de lå under mot Lyon i gårsdagens kamp. Eierens teamtalk sørget for at PSG til slutt fikk med seg poeng. Foto: Reuters/Charles Platiau. Vis mer

Nasser Al-Khelaifi er langt fra fornøyd med at stjernelaget hans ikke topper tabellen. I pausen mot Lyon tok eieren like greit turen ned i garderoben

Bildene fra Canal Plus hvor man kan se eieren prate til spillerne i pausen, viser tydelig hvilket press det er på hovedstadslaget. Lyon ledet på det tidspunktet 1-0, og med tap kunne gapet opp til serieledelse blitt hele fem poeng. Det var uaktuelt for Al-Khelaifi.

Om det var 41-åringens pauseprat som gjorde forskjellen er usikkert. Men i annen omgang utlignet Zlatan Ibrahimovic og sikret ett poeng etter å ha fått to sjanser fra straffemerket.

Etter kampen var det likevel Al-Khelaifis inntreden i garderoben som ble det store samtaleemnet, skriver Aftonbladet.

Jobbe hardt Ifølge Canal Plus skal eieren ha overhørt en skikkelig skyllebøtte fra trener Lauren Blanc. Under intervjurunden etter kampen spurte kanalen midtstopper David Luiz om hva PSG-eieren sa i pausen.

- Hvordan vet du at han pratet med oss?, sa Luiz.

- Fordi det finnes bilder, svarte reporteren.

- Ok. Jeg bare tøyset. Han sa bare at vi skulle fortsette å jobbe hardt fordi vi spilte bra. De hadde én sjanse i første omgang og scoret. Det var bare det, sa brasilianeren.

Arbeidsro Den omtalte skyllebøtta var heller ikke så voldsom, skal vi tro Luiz.

- Han var litt frustrert fordi vi spilte bedre enn Lyon, men likevel lå under etter første omgang.

Ifølge ryktene er Blanc nær ved å få sparken i PSG. At eieren besøker garderoben gir neppe mer arbeidsro for den franske 49-åringen. (NTB)