Rasende Rekdal

Kjetil Rekdal freste etter Vålerengas 2-0-tap for Sogndal søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga var det klart beste laget, og sjansemessig var de helt overlegne på Fosshaugane. David Hansen var tre ganger alene med Terje Skjeldestad uten å score, gjestene hadde et frispark i tverrliggeren og et par andre feite tilbud som ikke ga uttelling.

- Det beste laget tapte. Sogndal hadde i overkant flaks i denne kampen. Når du ikke scorer på slike sjanser som vi hadde i dag, vinner du ikke fotballkamper, sa Rekdal til NTB.

Alexander Ødegaard laget 1-0 før pause, og samme mann la også på til 2-0 sju minutter før full tid. Rekdal beskriver 2-0-målet som en skam. Morten Bakke i VIF-buret skled og mistet ballen til Ødegaard, som rundet Knut Henry Haraldsen og satte ballen i mål.

- Det hjelper ikke å spille godt så lenge man ikke scorer, men vi har bare oss selv å takke, sa en oppgitt Kjetil Rekdal.

Sterk tilvekst

Sogndal var underlegne Vålerenga i store deler av kampen, men endelig ser det ut til at laget begynner å få skikk på forsvarsspillet. Mye takket være to nyervervelser. Den siste, 22 år gamle Raoul Kouakou fra Elfenbenkysten, ruvet i midtforsvaret søndag. Han var Sogndals og kampens gigant. Gang på gang ryddet den kraftfulle 1,90 meter høye afrikaneren opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer