Rasende Ronaldo forlot TV-intervju etter Ramos-spørsmål

- Dette får meg til å se dum ut.

GODE VENNER: Sergio Ramos ønsker seg vekk fra Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo ble konfrontert med dette i et tv-intervju forleden, ble intervjuet avbrutt. Her er de to fra Champions League tidligere i år. Foto:
Reuters / Juan Medina
GODE VENNER: Sergio Ramos ønsker seg vekk fra Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo ble konfrontert med dette i et tv-intervju forleden, ble intervjuet avbrutt. Her er de to fra Champions League tidligere i år. Foto: Reuters / Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at det er knute på tråden mellom Real Madrid og stjernemidtstopper Sergio Ramos (29). Så betent skal situasjonen mellom dem ha blitt at Ramos ønsker seg bort - med Manchester United som heteste alternativ til neste stoppested.

Som en del av Madrid-klubbens stjernegalleri, har Ramos et spesielt nært bånd til Cristiano Ronaldo (30).

Derfor er Ronaldo ikke nevneverdig begeistret for at kompisen kanskje forlater klubben. Da han i helgen ble spurt om dette i et intervju med SNTV, ga han ikke et særlig utfyllende svar:

- Jeg vet ikke om han skal bort. Jeg vet ikke, sa Ronaldo kort, og i stillheten som fulgte ble intervjuet avbrutt. Da kastet Ronaldo mikrofon og headset, og forlot intervjustolen, skriver Daily Mail.

Da det kom meldinger om at Ronaldo hadde oppført seg uforskammet da han forlot intervjuet for tidlig, var han ikke særlig fornøyd. Ifølge Fox Sports var Ronaldo tydelig misfornøyd med det overfor pressekontaktene sine.

- Jeg insisterer ikke på noe, det er han som får meg til å gå, sier Ronaldo ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer