GODE VENNER: Sergio Ramos ønsker seg vekk fra Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo ble konfrontert med dette i et tv-intervju forleden, ble intervjuet avbrutt. Her er de to fra Champions League tidligere i år. Foto:
Reuters / Juan Medina
GODE VENNER: Sergio Ramos ønsker seg vekk fra Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo ble konfrontert med dette i et tv-intervju forleden, ble intervjuet avbrutt. Her er de to fra Champions League tidligere i år. Foto: Reuters / Juan MedinaVis mer

Rasende Ronaldo forlot TV-intervju etter Ramos-spørsmål

- Dette får meg til å se dum ut.

(Dagbladet): Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at det er knute på tråden mellom Real Madrid og stjernemidtstopper Sergio Ramos (29). Så betent skal situasjonen mellom dem ha blitt at Ramos ønsker seg bort - med Manchester United som heteste alternativ til neste stoppested.

Som en del av Madrid-klubbens stjernegalleri, har Ramos et spesielt nært bånd til Cristiano Ronaldo (30).

Derfor er Ronaldo ikke nevneverdig begeistret for at kompisen kanskje forlater klubben. Da han i helgen ble spurt om dette i et intervju med SNTV, ga han ikke et særlig utfyllende svar:

- Jeg vet ikke om han skal bort. Jeg vet ikke, sa Ronaldo kort, og i stillheten som fulgte ble intervjuet avbrutt. Da kastet Ronaldo mikrofon og headset, og forlot intervjustolen, skriver Daily Mail.

Da det kom meldinger om at Ronaldo hadde oppført seg uforskammet da han forlot intervjuet for tidlig, var han ikke særlig fornøyd. Ifølge Fox Sports var Ronaldo tydelig misfornøyd med det overfor pressekontaktene sine.

- Jeg insisterer ikke på noe, det er han som får meg til å gå, sier Ronaldo ifølge nettstedet.

- Vil du at jeg skal være uvennlig mot denne fyren? Det er dere to som må gjøre dette. Dette får meg til å se dum ut, skal han ha sagt videre.

Men Ronaldo hadde reist seg høflig opp, tatt programlederen i hånda og takket ham for intervjuet.

Real Madrid har avvist et bud på Ramos fra Manchester United, men Ramos skal fortsatt være fast bestemt på å forlate den spanske klubben. Midtstopperen skal ha bedt om en avklaring innen fredag.