Rasende Sir Alex

Manchester United-manager Alex Ferguson er rasende over at Dwight Yorke er kalt inn til nye landskamper midt i ligainnspurten og mesterligainnspurten.

United kjemper en knallhard kampe med Eirik Bakkes Leeds om ligagullet, samtidig som laget er klart for kvartfinalen i Champions League. Nå mister Andy Coles faste spissmakker flere av sesongens siste kamper på grunn av landslagsspill.

Sir Alex Ferguson, som mønstrer nærmest en multinasjonal spillerstall, klarte ikke å skjule sin vrede over uttaket av Yorke til landskamepn mot Den dominikanske republikk, og kom med følgende kommentar:

- Det får deg til å tenke på om det er verdt å kjøpe spillere som Dwight Yorke. Jeg kan ikke tro dette.

Spissen mister i tillegg til bortekampen mot Real Madrid også ligamøtene mot West Ham 1. april og Sunderland 15. april. Han vil trolig være tilbake til hjemmemøtet mot Real fire dager senere.

Likevel: Det er flere problemer i vente. Vinner Trinidad & Tobago sin VM-kvalifiseringskamp, venter nye kamper enten 6. og 7. mai eller 20. og 21. mai. De første kampene går dermed samtidig med en eventuell semifinale i mesterligaen.

- Jeg håper at vi kan klare å løse denne situasjonen. Det er veldig vanskelig, og jeg har mange vurderinger jeg må ta, sier Yorke selv.

Velger han landslagsspill foran en viktig sesongavslutning i England, kan det bety flere sjanser for Ole Gunnar Solskjær.

STRIDENS KJERNE: Alex Ferguson vil gjerne ha med Dwight Yorke i innspurten av årets sesong. Her feirer Yorke seieren over Leicester sist helg sammen med en nybarbert David Beckham.