Rasende Solbakken truet egen spiller: - Det gjør han ikke én gang til

Krever respekt.

RESPEKT: Ståle Solbakken er opptatt av gjensidig respekt. Foto: Lars Møller/Scanpix
RESPEKT: Ståle Solbakken er opptatt av gjensidig respekt. Foto: Lars Møller/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Ståle Solbakken tok et oppgjør med den tyske pressen i sin tid som manager i FC Köln, kalte han enkelte av journalistene for feiginger.

Sakens kjerne var mangelen på gjensidig respekt, hvilket nordmannen formidlet i en minneverdig tordentale på tysk. Fraværet av respekt var nok en gang et nøkkelord da Solbakken så rødt under cupkampen mot rivalen Brøndby i går.

Den slovenske landslagsspilleren Benjamin Verbic markerte demonstrativt sin misnøye da han ble byttet ut til fordel for Federico Santander. Verbic slo hardt i Santanders hender i ren frustrasjon.

Det fikk Solbakken til å reagere. F.C. Københavns norske manager tok tak i Verbic og ga ham en kraftig leksjon. Moralen var klar: Slik oppfører man seg ikke i den danske storklubben.

- Dette gjør han ikke én gang til Overfor Ekstra Bladet forklarte Solbakken hvorfor han reagerte så sterkt mot slovenerens handling og dens signaleffekt.

- Når du blir byttet ut i F.C. København, gir du hånda på en ordentlig måte til medspilleren som blir byttet inn. Dette her gjør ikke Verbic én gang til, advarer Solbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer