Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende Spania-stjerne etter tapet: - Det er en skandale

Følte seg snytt.

SINT:  Nerea Pena jubler forbi Ida Alstad og Stine Bredal Oftedal. Etter kampen var hun rasende.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SINT: Nerea Pena jubler forbi Ida Alstad og Stine Bredal Oftedal. Etter kampen var hun rasende. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

Norge - Spania 28-25

BUDAPEST (Dagbladet): Spanjolene var rasende etter finaletapet mot Norge i håndball-EM. Flere spillere var tydelig oppgitt og forbanna i pressesonen etter tapet.

Flere klaget på dommerparet Charlotte Bonaventura og Julie Bonaventura fra Frankrike.

- Det er en skandale, sier Spania-stjerna Nerea Pena til Dagbladet.

Pena scoret ti mål og var spanjolenes store profil i 25-28-tapet. Overfor Dagbladet fyrte Pena løs mot kamplederne.

- Det skjedde jo helt ville ting. Jeg følte at alt gikk Norges vei og det var så mange situasjoner som var åpenbare feil. Vi ble snytt, sier Pena.

Flere av de spanske spillerne gikk rett gjennom pressesonen uten å si et eneste ord. Og flere gikk med en halvliter glass med øl i hånda.

- No, no, sier Carmen Martin mens hun haster videre.

Nerea Pena var den som gikk lengst i kritikken.

- Spesielt i annen omgang ble vi snytt av dommerne. Det er trist at sånt skal være med å avgjøre en finale. Kanskje kunne vi vunnet med litt mer flaks og hvis dommerne gjorde jobben sin. Vi tapte ikke kampen på grunn av dommerne, men de bidro ga oss null og niks, sier Pena til Dagbladet.

Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar fra dommerparet Bonaventura og Bonaventura.