FORETREKKER «TIKI TAKA»: Blekkspruten Paul har truffet med utfallet av Tysklands fem kamper hittil i VM, noe som har gjort ham til verdenskjendis. Men etter han valgte å satse på Spania i kveldens semifinale, har han gjort seg mektig upopulær.Foto: SCANPIX
FORETREKKER «TIKI TAKA»: Blekkspruten Paul har truffet med utfallet av Tysklands fem kamper hittil i VM, noe som har gjort ham til verdenskjendis. Men etter han valgte å satse på Spania i kveldens semifinale, har han gjort seg mektig upopulær.Foto: SCANPIXVis mer

Rasende tyskere vil lage paella av Paul

Andre vil grille den klarsynte blekkspruten etter Spania-tips.

|||Tyskland - Spania direkte i VM-studio fra kl. 20.30.

Blekkspruten Paul er blitt populær med sine VM-tips, men etter at han tippet Tyskland ut av mesterskapet dalte populariteten kraftig.

Paul spår resultatet av VM-kampene ved å velge mellom skjell fra to beholdere som representerer hvert lag. Han har truffet overraskende godt, men etter at han spådde spansk seier i semifinalen, fikk han føle folkets vrede.

Ifølge Der Western har kommentarer florert på nettet, der fans har bedt om at Paul må grilles eller bli brukt i en sjømatsalat eller paella.

- Andre ville kaste ham i haitanken, skriver avisen på nett.

Historien er altså nok et eksempel på fotballsupporteres evne til å gå fra kjærlighet til hat på kort tid, som AFP skriver det.

(NTB)