Rasende Tyson ville dra

En illsint Mike Tyson er ikke å spøke med. I går truet han med å forlate England. - Ingen går nær ham når han oppfører seg som dette, sier en av Tysons hjelpere.

Grunnen til Tysons raseriutbrudd er noe uklart. SkySports melder at en krangel med et amerikansk TV-selskap er grunnen. Andre mener det skyldes at Tysons kone, Monica og parets barn, er blitt frarådet å reise til England for å møte tungvekteren.

- Nå har jeg fått nok, jeg reiser tilbake til Statene, skal en rasende Tyson ha sagt til sjåføren sin.

Flere øyenvitner så en rasende Tyson stresse fram og tilbake i avgangshallen på flyplassen i Manchester. Funksjonærer på flyplassen skjønte at Tyson var på vei hjem og overbeviste den tidligere tungvekts-verdensmesteren om at han måtte fylle ut en drøss ulike skjemaer før avreise. Funksjonærene oppholdt bokseren lenge nok til at Tyson-følget fikk nådd ham igjen og overtalt ham til å bli i England.

- Sånn som skjer

En engelsk reporter gjorde et forsøk på å komme i kontakt med Tyson, men fikk klar beskjed om å holde seg unna. Sjefsrådgiver Shelley Finkel beroliget bokseentusiastene med følgende kommentar etter hendelsen: - Han blir oppspilt av enkelte ting. Det er sånn som skjer med Mike.

Dårlig sjøltillit

Et legeteam fra Massachusetts General Hospital har undersøkt tungvekteren og konkluderer med at Tyson har ekstremt dårlig sjøltillit. I tillegg er han kronisk depressiv. Legeteamet består av leger, psykologer, psykiatere og nevrologer. - Tyson har lidd av depresjoner gjennom hele livet, skriver doktor Ronald Schouten i en rapport- Schouten ledet legeteamet som undersøkte Tyson.

- Jeg vil ikke være superstjerne. Jeg har ikke sjøltillit, men derimot verdens største ego, sier Tyson.

Knockout favoritt

Skal du følge kampen direkte på TV eller :på nettet bør du sette deg godt til rette i godstolen før kampen starter. Går du på kjøkkenet for å hente forfriskninger kan nemlig kampen være over. Ihvertfall hvis man skal tro på bookmakerne . Tyson er storfavoritt. Knockout seier til Tyson i første runde er den mest spilte kombinasjonen og gir 2,5 ganger pengene tilbake. Setter du en hundrelapp på at Francis vinner på knockout får 100 ganger pengene tilbake uansett hvilken runde det skjer i.

DEPRESSIV: Mike Tyson er kronisk depressiv ifølge leger.