Rasende Tyson ville dra

En illsint Mike Tyson er ikke å spøke med. I går truet han med å forlate England. - Ingen går nær ham når han oppfører seg som dette, sier en av Tysons hjelpere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grunnen til Tysons raseriutbrudd er noe uklart. SkySports melder at en krangel med et amerikansk TV-selskap er grunnen. Andre mener det skyldes at Tysons kone, Monica og parets barn, er blitt frarådet å reise til England for å møte tungvekteren.

- Nå har jeg fått nok, jeg reiser tilbake til Statene, skal en rasende Tyson ha sagt til sjåføren sin.

Flere øyenvitner så en rasende Tyson stresse fram og tilbake i avgangshallen på flyplassen i Manchester. Funksjonærer på flyplassen skjønte at Tyson var på vei hjem og overbeviste den tidligere tungvekts-verdensmesteren om at han måtte fylle ut en drøss ulike skjemaer før avreise. Funksjonærene oppholdt bokseren lenge nok til at Tyson-følget fikk nådd ham igjen og overtalt ham til å bli i England.

- Sånn som skjer

En engelsk reporter gjorde et forsøk på å komme i kontakt med Tyson, men fikk klar beskjed om å holde seg unna. Sjefsrådgiver Shelley Finkel beroliget bokseentusiastene med følgende kommentar etter hendelsen: - Han blir oppspilt av enkelte ting. Det er sånn som skjer med Mike.

Dårlig sjøltillit

Et legeteam fra Massachusetts General Hospital har undersøkt tungvekteren og konkluderer med at Tyson har ekstremt dårlig sjøltillit. I tillegg er han kronisk depressiv. Legeteamet består av leger, psykologer, psykiatere og nevrologer. - Tyson har lidd av depresjoner gjennom hele livet, skriver doktor Ronald Schouten i en rapport- Schouten ledet legeteamet som undersøkte Tyson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer