Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende van Gaal drittlei Rooney-spørsmål

- Hvorfor må jeg snakke om ham hver uke?

IRRITERT: Louis van Gaal ble skikkelig irritert da han fikk spørsmål om Wayne Rooneys form etter kampen mot Manchester City søndag. Foto: Reuters / Lee Smith
IRRITERT: Louis van Gaal ble skikkelig irritert da han fikk spørsmål om Wayne Rooneys form etter kampen mot Manchester City søndag. Foto: Reuters / Lee Smith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester-derbyet ble snakket om i det vide og brede, men dessverre endte det i en skuffende 0-0-kamp.

Og United-kapteinen, Wayne Rooney, har vært under stor kritikk fra både medier og eksperter denne sesongen, da de mener han er ute av form. Mot Manchester City greide heller ikke 30-åringen å gjøre stort ut av seg.

Da manager Louis van Gaal ble spurt hvordan han vil beskrive sin kapteins form etter pressekonferansen, ble han irritert.

- Drittlei - Jeg må snakke om Rooney hver uke. Hvorfor det? sa van Gaal ifølge The Guardian.

Da journalisten påpekte hvor liten påvirkning Rooney hadde i kampen, svarte han:

- Da må du skrive det selv. Det er din mening. Jeg kommer ikke til å svare mer på spørsmål om Wayne Rooney. Jeg er drittlei de spørsmålene.

I midten av august skrev lokalavisa Manchester Evening News om en Wayne Rooney som de hevdet begynte å nærme seg bristepunktet. Louis van Gaal har flere ganger forsvart sin kaptein, og Rooney har tatt selvkritikk.

Skulle hatt straffe Forrige uke kom imidlertid en etterlengtet - og muligens forløsende - scoring mot Everton.

Ellers mener van Gaal at de røde djevlene burde fått et straffespark som kunne avgjort kampen. I andre omgang så det ut til at Raheem Sterling felte Ander Herrera, men dommeren var tilsynelatende uenig.

- Jeg har sett på video at det var straffe, men dommeren oss ga oss ikke den fordelen. Men selvfølgelig er det vanskelig å se der og da. Jeg så det tydelig på video at han (Sterling) ikke er borti ballen, men i beina på Herrera. Vi har ikke noe særlig hell med oss i de avgjørelsene denne sesongen, men jeg skjønner at det er vanskelig og derfor er det ingen stor sak, sier van Gaal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!