Rasende

Roma-trener José Mourinho (59) stormet banen under vennskapskamp mot Sunderland og forlangte rødt kort. Lokalavis skriver at Sunderland-supporterne ble sjokkert.

REAGERTE: José Mourinho. Foto: NTB
REAGERTE: José Mourinho. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Roma - Sunderland 2-0

BRIGHTON (Dagbladet): Romas trenerteam går sjelden stille i dørene. Det fikk Bodø/Glimt trener Kjetil Knutsen merke da han havnet i klammeri med keepertrener Nuno Santos i april.

I går var det Romas hovedtrener, José Mourinho, som ikke klarte å sitte stille på benken. Laget spilte vennskapskamp mot Sunderland i Albufeira i Portugal. Men det endte med bråk.

Se video av situasjonen under.

Kampen startet rolig. Men da halvtimen var spilt, våknet en nyklipt Mourinho til liv. Sunderland-spiller Luke O’Nien fikk først gult kort for en takling. Så traff han Roma-spiller Roger Ibanez med en flagrende arm.

Da mente Roma-boss Mourinho at nok var nok. Han stormet banen og ville ha spilleren utvist.

- Luke var uheldig. Han gikk for en heading, men traff Roma-spilleren med armen - noe han ikke mente, forteller Sunderland-trener Alex Neil.

- Jeg synes det var en overreaksjon. Men dommeren informerte om at hvis jeg ikke tok av spilleren, så ville han bli sendt av banen.

Sunderland-treneren tok diplomatisk nok av O’Nien.

Regionsavisa Chronicle i England skriver at mange reagerte på Mourinhos oppførsel:

- Sunderland-supporterne ble sjokkert da de så José Mourinho stormet banen på Albufeira Municipal Stadion etter en robust takling fra Luke O’Nien.

Bråket føyer seg inn i rekken av hendelser der Roma framstår som et omreisende teater. Laget vant kampen 2-0 etter scoringer av Felix Afena-Gyan og Nicolo Zaniolo. Målene kom i det 75. og 80. minutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer