Evander Holyfield - Vitor Belfort

Raser: - Burde bli arrestert

Med Trump i kommentatorbua gjorde bokselegenden Evander Holyfield (58) natt til søndag comeback. Det er det flere som reagerer på.

SLITEN LEGENDE: Evander Holyfield er en renspikka legende innenfor boksing. Natt til søndag så man lite til det. FOTO: Chandan Khanna / AFP.
SLITEN LEGENDE: Evander Holyfield er en renspikka legende innenfor boksing. Natt til søndag så man lite til det. FOTO: Chandan Khanna / AFP. Vis mer
Publisert

Bokselegenden Evander Holyfield tok til ringen mot tidligere MMA-stjernen Vitor Belfort natt til søndag, i det som var hans første kamp siden 2011.

58-åringen erstattet Oscar De La Hoya da sistnevnte ble innlagt på sykehuset med covid-19 bare ei uke før kampen.

Belfort gjorde kort prosess av Holyfield, og dommeren stoppet kampen bare to minutter inn i første runde, etter at Holyfield ble slått ned i gulvet. Da mente dommeren at han hadde fått nok.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 20.11.2013 BEDRE STED: Mike Tyson dukker opp på døra til Evander Holyfield i Footlockers siste reklamefilm. Der leverer han tilbake øret han bet av i den legendariske kampeni 1997. Vis mer

- Skamfullt

Nå hagler kritikken mot arrangørene

- At Evander Holyfield, en måned unna sin 59. bursdag, får lov til å bokse, er skamfullt, skriver boksejournalist Chris Mannix på sin Twitter.

Det er den amerikanske videodelings-appen Triller som står bak kampen. De har blant annet arrangert flere av boksekampene til Jake Paul, og sto også bak Mike Tysons comeback da han møtte Roy Jones Jr. i en treningskamp.

Sportsjournalist Arash Markazi raser og mener det burde bli konsekvenser for de involverte.

- Evander Holyfield blir 59 år neste måned. Han har ikke slåss på 10 år. Han var ikke satt opp til å slåss for to uker siden. Hvem enn som sanksjonerte dette burde bli arrestert, skriver han.

Holyfield mistet i 2005 bokselisensen sin i New York. Det ble begrunnet med «redusert dyktighet og dårlige prestasjoner».

Trump stjal showet

USAs tidligere president Donald Trump satt i kommentatorbua med sønnen Donald Trump Jr.

Før kampen uttalte Trump seg om at han gjerne ville slåss mot president Joe Biden.

- Om jeg måtte velge noen å slåss mot i hele verden, så tror jeg min enkleste kamp ville vært mot Joe Biden. Jeg tror han ville gått ned veldig lett, sa han under en pressekonferanse i forkant.

Under oppladningen gjorde ivrige Trump-tilhengere seg hørt.

- We want Trump! runget ut over stadion i Hollywood, Florida.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer