Raser: - Som en skrekkfilm

Det norske friidrettslandslaget valgte å bytte hotell. Nå bor de svenske utøverne der, og de er på ingen måte fornøyde med forholdene.

RASER: Angelica Bengtsson var ikke fornøyd med hotellet det svenske friidretts-landslaget endte opp på. Foto: REUTERS / Vasily Fedosenko / NTB Scanpix
RASER: Angelica Bengtsson var ikke fornøyd med hotellet det svenske friidretts-landslaget endte opp på. Foto: REUTERS / Vasily Fedosenko / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NRK meldte tidligere i dag at det norske friidrettslandslaget hadde byttet fra sitt opprinnelige hotell til et nytt etter at de ikke var fornøyde med standardene på hotellet.

Toppfriidrettssjef Erlend Slokvik kunne fortelle at det var flere meget uhygieniske rom og at det var kloakkstank som preget lufta i noen av rommene.

- Som en skrekkfilm

Men det er ikke bare nordmennene av friidrettsutøvere som oppholder seg på hotellet som heter Ezda Hotel. Også de har lagt merke til de angivelige dårlige forholdene på hotellet, men de har foreløpig ikke flyttet på seg.

Likevel er utøvere som svenske Angelica Bengtsson, som er stavspringer, ikke fornøyd med rommene de har blitt tildelt i Doha.

- Det er så synd, for det er fryktelig fancy her overalt. Men så kommer vi til vårt hotell, og så er det som en skrekkfilm, sier Bengtsson til Expressen, og fortsetter:

- «The Grudge» kommer i gangen, liksom, spøker hun.

Hun bor på hotell med svenske utøvere som Fredrik Samuelsson, Thobias Montler og Andreas Kramer. Hun spøker med at de kan være hennes vakter. Men heller ikke mennene var fornøyd med hotellet som de har endt opp på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer