Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser etter at lagkamerat ble sammen med kona hans: - Han pisser på meg

Nå nekter dansken å spille mer med den tidligere Stabæk-spilleren.

INTERNSTRID:. Christian Keller (t.v.) er sammen med kona til lagkamerat Jonas Borring (nummer to fra høyre). Foto: NTB Scanpix
INTERNSTRID:. Christian Keller (t.v.) er sammen med kona til lagkamerat Jonas Borring (nummer to fra høyre). Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De fleste kjenner til den gamle «regelen» om at man ikke skal bli sammen med eksen til en venn eller venninne. Det er ikke alle som bryr seg om det når kjærligheten banker på døra.

Christian Keller spilte tre sesonger i Stabæk mellom 2006 og 2009. I dag spiller 35-åringen i hjemlandet Danmark, for Randers. Der har det utviklet seg et drama i kulissene den siste tiden.

For Keller har blitt sammen med kona til lagkamerat Jonas Borring. Det melder danske BT.

31 år gamle Borring er for tiden separert fra sin kone, som han giftet seg med i 2011. Borring har nå fått permisjon på ubestemt tid av Randers, av personlige årsaker.

Dårlig stemning Den nye situasjonen har skapt interne problemer i den danske klubben.

- Troppen har blitt informert om hva som foregår. Om de syns det er ok, eller hva de nå enn synes om mitt privatliv, det kan jeg egentlig ikke bestemme. Jeg har informert om det, og mer kan jeg ikke gjøre, sier Keller om situasjonen som har ført til at han har mistet kapteinsbindet.

Vil ikke trene eller spille kamper Som følge av den noe spesielle situasjonen, har det nå blitt fullt kaos i Randers.

Borring har gitt tydelig uttrykk for at han nekter å trene eller spille kamper for Randers, så lenge Keller er i klubben. Men Keller vil ikke si opp, og Randers vil ikke sparke ham.

- Keller har kontrakt hos oss i ytterligere 15 måneder, og hvis han vil spille for oss, kan ikke vi gjøre noe med det, sier Randers-direktør Michael Gravgaard til Randers Amtsavis.

- Man kan ikke sparke en spiller på grunn av det Keller har gjort. Det er simpelthen ikke gyldig grunn.

Skrev ny kontrakt Borring ble kåret til årets spiller av Randers-fansen i 2015. Kontrakten hans gikk egentlig ut nå til sommeren. Han har ingen planer om å tenke over saken.

- Jeg har en kaptein, som velger å bryte regel nummer en i garderoben. Som velger å pisse på meg, for å si det rett ut, og som velger å være så kald overfor meg, som om ingenting har skjedd, sier Borring til danske TV 2.

- Jeg kan ikke se at jeg fortsetter i Randers, så lenge Christian Keller er der, sier Borring videre.

Og det som har vært en hemmelighet fram til nå, er at Borring nylig skrev under på en ny kontrakt med Randers. Det skjedde for en snau uke siden. Det var ikke meningen at det skulle offentliggjøres før seinere, men Borring slapp selv bomba i dag. Det gjør ikke situasjonen mindre vanskelig.

- Spiller ikke så lenge Keller er der Den tidligere Stabæk-spilleren har kontrakt til sommeren 2017 og kan ikke skjønne hvorfor han skulle forlate klubben før kontraktstiden har gått ut.

- Jeg kan ikke se noen grunn til at jeg skal forlate Randers. Hvis jeg blir kastet på dør, kan jeg ikke gjøre så mye med det, men jeg kan ikke se noen grunn til at jeg skal gi meg, sier Keller ifølge BT.

Saken har skapt stor uro i og rundt troppen. Borring og hans kone bor fortsatt under samme tak, og kantspilleren har fått permisjon på ubestemt tid.

Borring må gå? Nå kan det se ut som at det er Borring som er nødt til å forlate klubben dersom konflikten skal løses.

- Hvis han står på at han ikke vil spille hvis Keller er i klubben, har vi ikke andre muligheter enn å bli enige om å rive Borrings kontrakt i stykker, sier Randers-direktøren.

- Hvis det er det han vil, kan han bare ringe.

Søndag møter Randers et Brøndby, hvor det er like mye rabalder, med oppsagt klubbdirektør og trener, samt et underskudd på 17 millioner kroner.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram