Raser etter at spiller kollapset på banen: - Det er latterlig

Klager på varmen.

KOLLAPS: Jack Sock ledet, men måtte gi seg i kampen mot  Ruben Bemelmans i US Open torsdag. Amerikaneren var utmattet og kollapset. Foto: NTB Scanpix
KOLLAPS: Jack Sock ledet, men måtte gi seg i kampen mot Ruben Bemelmans i US Open torsdag. Amerikaneren var utmattet og kollapset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikanske Jack Sock (22) kollapset på tennisbanen under storturneringen US Open i New York torsdag. Sock ledet 2-1 i sett da han falt om og var tilsynelatende dehydrert.

Det er godt over 30 grader i den amerikanske storbyen og flere toppspillere har trukket seg underveis i kampene grunnet store påkjenninger den første uka. Flere av kampene har vart i over tre timer.

- Å spille i US Open er den største drømmen og sesongen høydepunkt for meg. Det var ekstremt skuffende å måtte trekke seg fra kampen, sier Sock ifølge CNN.

Uttalense kommer etter at publikum ble vitne til dramatiske scener. Hjelpepersonell måtte inn på banen da Sock falt om - og det var ingen tvil om at han måtte gi seg. Etter en stund fikk han hjelp ut av banen, mens sjokkerte publikummere så belgiske Ruben Bemelmans stikke av med seieren - uten å vinne kampen.

Temperaturen steg på et tidspunkt til over 38 grader på Arthur Ashe Stadium.

KritikkKroatiske Ivo Karlovic (36) er blant profilene som er forbanna. Spesielt etter tapet 3-2 i sett over tre timer og 32 minutter.

- Å spille best av fem sett i denne heten er latterlig. Stopp lidelsen! skriver Karlovic på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.