Det kongelige bryllupet

Raser etter at stjerna dukket opp i bryllupet

Rugbyekspert: - Jeg kan ikke forstå det.

KONTROVERSIELL DELTAKELSE: James Haskell strålte i dagens store bryllup i England sammen med forloveden Chloe Madeley. Men mange mente han burde vært et annet sted. Foto: NTB scanpix
KONTROVERSIELL DELTAKELSE: James Haskell strålte i dagens store bryllup i England sammen med forloveden Chloe Madeley. Men mange mente han burde vært et annet sted. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

James Haskell (33) er blant de beste rugbyspillerne i England. Han spiller for Wasps RFC, men bytter til Northampton Saints etter sesongen.

I dag skulle Haskell spilt en viktig kamp for Wasps RFC mot Saracens. Det dreide seg om semifinalen i Aviva Premiership. Men han måtte melde avbud, angivelig på grunn av en skade i foten. Så da var det vel rett og rimelig at han satte seg på tribunen og heiet fram laget på Allianz Park?

Det gjorde Haskell ikke. I stedet dukket han opp i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Dette får supportere og eksperter til å steile. Ved sin side hadde han forloveden Chloe Madeley.

- Dårlig stil, er det ikke? Han (Haskell) skulle vært hos lagkameratene sine. Jeg er sikker på at Harry ikke ville brydd seg, sier Lawrence Dallaglio, tidligere rugbyspiller og nå ekspert for BT Sport.

- Skader eller ikke, han skulle vært på kampen. Jeg kan ikke forstå det, sier eksperkollega Austin Healy.

Også fansen svinger slaktekniven, skriver avisa Independent:

- James Haskell er skadet. For en vits! Han er i kongelig bryllup. Dette skulle vært hans siste kamp i Wasps-trøya. Hvis de vinner i dag, ønsker jeg ikke å se ham på Twickenham. Ingen lojalitet, skriver en supporter på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer