Raser etter coronafest

Den greske fotballstorheten Olympiakos fyrer løs mot tre av klubbens spillere som søndag var på fest trass i at svært strenge virustiltak gjelder i landet.

I TRØBBEL: Olympiakos-spiller Lazar Randelovic (til høyre) er en av tre spillere som får gjennomgå. Foto: NTB
I TRØBBEL: Olympiakos-spiller Lazar Randelovic (til høyre) er en av tre spillere som får gjennomgå. Foto: NTB Vis mer

Festen som har skapt overskrifter i greske medier fant sted på taket til et hotell i Athen. 30 personer skal ifølge Olympiakos ha deltatt. Samtidig er Hellas langt på vei nedstengt som følge av en kraftig økning i smittetilfeller den siste tiden.

På egne nettsider tar Olympiakos-ledelsen et kraftig oppgjør med de tre spillerne som var på søndagens fest. Klubben opplyser at det dreier seg om den portugisiske forsvarsspilleren Ruben Semedo, den serbiske midtbanespilleren Lazar Randelovic og den brasilianske midtbanespilleren Bruno Felipe.

«Olympiakos fordømmer utvetydig nærværet til tre av lagets spillere på coronavirus-festen som fant sted i morgentimene mandag, slik politiet har opplyst», heter det i en uttalelse fra klubben.

«Å se bort fra forbudene og lagets regelverk for inneværende sesongen er uakseptabelt», skriver Olympiakos videre.

De tre aktuelle spillerne bes nå om å komme med en uforbeholden unnskyldning. Samtidig vil de bli ilagt det som omtales som «maksimale bøter».

Ifølge lokale medier skal 40 personer ha deltatt på festen. Samtlige er bøtelagt av gresk politi for ikke å ha brukt munnbind, og eieren av det aktuelle hotellet er arrestert og ilagt en bot på rundt 30.000 norske kroner.

Rapporter i greske medier gikk først ut på at sju Olympiakos-spillere deltok på festen, men det avviser storklubben. Flere gjester skal angivelig ha låst seg inn på toalettene for å unngå å bli funnet.

Festen skal ga blitt bekjentgjort via sosiale medier.

Olympiakos slo OFI 2-0 søndag og inntok tabelltoppen i den greske superligaen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer