Eden Hazard

Raser etter dette: - Farvel

Eden Hazard (30) refses etter onsdagens Champions League-semifinale mot Chelsea.

Publisert
Sist oppdatert

Timo Werner og Mason Mount ble heltene da Chelsea slo Real Madrid 2-0 og tok seg til mesterligafinalen i Istanbul onsdag kveld. Det betyr at det blir et helengelsk oppgjør mot Manchester City i finalen.

Gjennom nesten samfulle nitti minutter hadde Chelsea stålkontroll på Madrid-klubben - som ikke fikk noen ting til å stemme.

- Vi burde nok hatt fem mål i kveld, sa målscorer Mason Mount etter kampen.

Real Madrid refses etter prestasjonen, men det er spesielt en spiller som får gjennomgå ekstra mye.

Tidligere Chelsea-spiller Eden Hazard var nemlig ingen populær mann blant Real Madrid-fansen etter semifinalen.

Etter oppgjøret valgte belgieren å «feire» med gamle lagkamerater på banen. Det falt i dårlig jord hos flere.

- Denne gutten har ikke forstått hva Madrid er. Fornyelsen (av Real Madrid journ.anm.) må starte med et umiddelbart salg. Farvel, skriver Tomás Roncero, som er sjefredaktør i den Madrid-baserte avisa AS.

- Bisarre bilder

Det er flere som reagerer på bildene av Hazard som feirer og tilsynelatende ser lite preget av lagets Champions League-exit.

- Det var noen bisarre bilder. Det er en Champions League-semifinale. Jeg vet at de er venner, men jeg kan ikke forestille meg at Cristiano Ronaldo hadde gått av banen i latter. Så avslappet er Hazard, sier tidligere Liverpool- og Everton-spiller Don Hutchison på BBC.

Tidligere Real Madrid-spiller Javier Balboa reagerer også sterkt.

Hylles

Mens Hazard er i hardt vær, hylles Chelsea for onsdagens prestasjon. Fotballegenden Gary Lineker lot seg imponere av Chelsea.

- Chelsea har vært fantastiske. De har vært en million ganger bedre enn et Real Madrid lag som jeg tror er det dårligste jeg har sett noensinne, skrev Lineker på Twitter.

At Chelsea vant 2-0 til slutt veldig fortjent og marginen på måltavla kunne fort vært større. Kai Havertz hadde mange muligheter til å øke ledelsen for hjemmelaget, men bommet på flere store sjanser.

Likevel hylles han etter kampen.

- Han herja med en av verdens beste forsvarsspillere gjennom tidene, sa en entusiastisk Jan Åge Fjørtoft om Havertz.

London-lagets avansement gjør nå at det blir en helengelsk finale mellom Chelsea og Manchester City i Europas gjeveste klubbturnering den 29. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer