Raser etter Haaland-drama

- Den største katastrofen som finnes, er dommere som ikke skjønner fotball, sier fotballekspert Jan Åge Fjørtoft. Borussia Dortmund mistet grepet etter kontroversiell situasjon, men Erling Haaland reddet 2-2.

Publisert
Sist oppdatert
Borussia Dortmund - Hoffenheim 2-2

Erling Haaland og Borussia Dortmund har hatt en svak utvikling på sesongen. Lørdag ettermiddag var Hoffenheim motstander på Signal Iduna Park.

Og det ble et høydramatisk oppgjør som endte 2-2. Haaland var involvert i to annullerte scoringer, men var mannen som til slutt reddet uavgjort for hjemmelaget.

Se scoringene under.

Kampen startet oppskriftsmessig med 1-0 til Dortmund etter 24 minutter ved Jadon Sancho. Men så eksploderte dramaet og det som utviklet seg til en ellevill og omdiskutert situasjon.

Se video øverst i saken.

Etter knappe halvtimen stormet Jude Bellingham med ballen mot mål. Til høyre for seg hadde han Haaland, men nordmannen ble revet ned av Hoffenheim-spiller Kevin Vogt utenfor 16-meteren.

- Rødt kort, mente ekspertene. Men dommer Bastian Dankert vinket spillet videre. I stedet gikk Munas Dabbur og Hoffenheim opp og utliknet til 1-1 umiddelbart.

Dette var også stillingen til pause. I studio til V sport kokte det nesten over for ekspertene Lars Tjærnås og Jan Åge Fjørtoft.

- Det er for meg soleklart rødt kort, sa Tjærnås om situasjonen med Haaland og Vogt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer