Raser etter nakenfilming

Den tidligere MMA-fighteren Nicco Montano er ikke fornøyd med dokumentarfilmskapere som skal ha vist henne naken uten hennes tillatelse.

REAGERER: Nicco Montano er ikke fornøyd med et klipp i den nye filmen WarriorSpirit. Foto: Nicco Montano/Instagram
REAGERER: Nicco Montano er ikke fornøyd med et klipp i den nye filmen WarriorSpirit. Foto: Nicco Montano/Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere UFC fighter Nicco Montano sier hun aldri gikk med på å bli vist naken i dokumentarfilmen Warrior Spirit.

- Jeg har aldri sagt at det var OK for meg å bli eksponert på film, sier Montano i podkasten The Fighter vs. The Writer ifølge MMAFighting.com.

Klippet Montano reagerer på, kommer i forbindelse med et brutalt vektkutt før en stor kamp. Filmskaperne filmer Montano da hun tar av seg et håndkle og viser dermed Montano naken.

I stedet for å fjerne klippet eller sladde det, er klippet usensurert i den ferdige versjonen av filmen.

- Da jeg spurte om de kunne ta det vekk, sa de bare: «Jeg vet ikke hva du snakker om, det er en god film, alle elsker hvor sterk den er».

DRAMATISK: Kampverden så på med skrekk da Aspen Ladd tok av seg klærne og var nær kollapse under en innveiing. Foto: Twitter / AP Vis mer

Dokumentaren har høstet mye skryt av kritikerne og handler om hvordan urbefolkningen i USA og UFC-utøvere har blir utnyttet av UFC, ifølge nettstedet.

- Det er veldig hyklersk av dem å si alt dette, siden jeg definitivt også blir utnyttet, sier Montano i podkasten.

Montano innrømmer at hun har godkjent å være med i filmen, men at hun aldri ga dem tillatelse til å vise henne naken. Hun har ikke sett filmen selv, men mener at klippet ikke er viktig for handlingen.

Filmens regissør Landon Dyksterhouse kommenterte kritikken i en episode av podkasten «Throwing Down» nylig.

Han forklarer at klippet ble filmet på hotellrommet til Montano, og at de hadde fått tillatelse til å fortsette å filme.

Han er også uenig i at klippet ikke var viktig for handlingen.

- Å si at det ikke henger sammen med fortellingen, er ikke sant, sier Dyksterhouse.

- I begynnelsen hadde Nicco alt. Hun hadde beltet, hun hadde helsa si, hun var på sitt aller beste. Det er grunnen til at så mange mennesker i urbefolkningen idoliserer henne. På slutten av filmen står hun igjen uten noe. Hun har mistet vekta, kroppen og alt hun hadde oppnådd i UFC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer