Raser etter sjokkbeskjed

Dorothea Wierer tar et oppgjør etter beskjed som ryster italiensk skiskyting.

IRRITERT: Dorothea Wierer. Foto: NTB
IRRITERT: Dorothea Wierer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den italienske skiskytteren Federica Sanfilippo (32) serverte en sjokkbeskjed mandag. Da hun ble utelatt fra Italias tropp til helgas verdenscup på hjemmebane i Anterselva - la hun opp på direkten.

Det skriver Fondo.

- Det var en sjokkbeskjed, og jeg ble tvunget til å ta den tøffeste avgjørelsen i karrieren min: Jeg slutter med skiskyting, sier hun til Fondo.

LEGGER OPP: Federica Sanfilippo. Foto: NTB
LEGGER OPP: Federica Sanfilippo. Foto: NTB Vis mer

Hun ga beskjeden etter noen søvnløse, tårevåte netter. Sanfilippo gikk forrige helgs normaldistanse i Ruhpolding. Der ble hun nummer 34 etter tre bom på liggende skyting.

Hun har to verdenscupseire i stafett med Italia gjennom karrieren.

Den italienske stjerna Dorothea Wierer er i harnisk etter beskjeden. På Instagram tar hun et oppgjør med behandlingen Sanfilippo har fått. De to har kjent hverandre i 23 år.

TABBE: Dagbladets reporter skulle intervjue vinneren etter sprinten i skiskyting, men ikke alt gikk etter planen. Video: Rødt Kort Vis mer

- Det er vanskelig å akseptere. Du fortjener ikke å bli behandlet på denne måten, og du fikk ikke sjansene du fortjente. De som har ansvaret har aldri likt deg, og derfor var det umulig at det endte på en annen måte. Jeg er lei meg og skuffet, skriver Wierer.

32-åringen påpeker at hun hadde en drøm om å gå OL i Italia i 2026 sammen med Sanfilippo.

- Nå er den drømmen knust.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer