<strong>FÅR REFS:</strong> Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey får kritikk etter dette bildet. Bak til venstre gjør spilleren en gest som kan minne om en nazi-hilsen. Selv hevder spilleren at han vinker til fotografen. Foto: Max Meyer/Instagram
FÅR REFS: Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey får kritikk etter dette bildet. Bak til venstre gjør spilleren en gest som kan minne om en nazi-hilsen. Selv hevder spilleren at han vinker til fotografen. Foto: Max Meyer/Instagram Vis mer

Wayne Hennessey:

Raser etter stjernas gest. Selv har han enkel forklaring

- Jeg vinket og ropte …

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey (31) er en rutinert mann med 81 landskamper for Wales og over hundre kamper for Palace. Men målvakten er i hardt vær etter et bilde som lagkamerat Max Meyer har publisert i sosiale medier.

<strong>VINK?:</strong> Wayne Hennessey. Foto: Max Meyer/Instagram
VINK?: Wayne Hennessey. Foto: Max Meyer/Instagram Vis mer

Bildet viser at Hennessey gjør det som minner om en nazihilsen - med armen hevet og finger over leppa.

Hennesseys gest vakte oppsikt blant annet i sosiale medier, men selv går han ut og hevder det hele er en misforståelse.

I en melding på Twitter forteller Hennessey:

- I går kveld spiste jeg et måltid med lagkameratene mine og vi tok et gruppebilde. Jeg vinket og ropte til personen som tok bildet at han skulle kjappe seg. Samtidig tok jeg hånda til munnen for å få fram lyden. Når øyeblikket blir fryst, ser det ut som jeg gjør en helt upassende hilsen. Jeg kan forsikre alle om at jeg aldri ville gjort noe sånt. Det er helt tilfeldig at det ser sånn ut. Wayne.

Ifølge britisk presse og The Mirror kan Hennessey få en reaksjon fra klubben etter oppstyret. Bildet ble seinere slettet fra Meyers profil. Meyer er for øvrig tysk.

Wayne Hennessey har vært Crystal Palace sin førstekeeper denne sesongen med 16 matcher i Premier League. Han har vært i klubben siden 2014.

Alexander Sørloth er lagkamerat med Hennessey i Palace, og den norske spissen kan også skimtes på bildet fra middagen til Premier League-spillerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer