Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser etter stjernas seierstale: - Det blir verre og verre

Nevnte ølmerke til millioner på direkte-tv.

(Dagbladet): Denver Broncos og quarterback Peyton Manning (39) vant Super Bowl i natt norsk tid. Med 24-10 over Carolina Panthers ble Manning den eldste quarterbacken til å vinne Super Bowl noensinne.

Men etter kampen er det blant annet amerikanerens seiersintervju som er blitt en stor snakkis. Mange har spekulert i at 39-åringen gir seg etter nattas bragd, men det ville ikke Manning si noe om.

- Min gamle trener Tony Dungy ga meg et godt råd om aldri å ta avgjørelser når du er full av følelser. Først har jeg noen ting å gjøre, sier Manning, før han fortsetter:

- Jeg skal kysse kona mi og barna, jeg skal se familien min, også i kveld skal jeg drikke masse Budweiser (øl). Det kan jeg love deg, sier Manning videre.


Utspillet og omtalen av ølmerket til millioner av tv-seere har skapt reaksjoner.

Ølmerket selv hevder det ikke var avtalt at NFL-stjerna skulle nevne deres navn i beste sendetid.

- Hei Internett. Vi betalte ikke Peyton Manning for å nevne Budweiser i kveld. Vi er overrasket og glade for at han gjorde det, skriver kommunikasjonssjef Lisa Weser på Twitter.

Flere reagerer negativt på den spesielle takketalen.

- Det blir verre og verre desto mer jeg tenker på den omtalen. Jeg er sikker på at han fikk betalt. Det er bare uggent, skriver forfatter Jeff Pearlman.

- Hvis Peyton Manning stiller som presidentkandidat i 2020, får han det tøft med å forsvare omtalen av ølmerket, skriver forfatter og professor Daniel Drezner.

- Manning har visst en sponsoravtale med ølmerket, familien sin og Gud, skriver Alex Rosenberg.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media