Formel 1

Raser mot arrangøren:
- Pengene rår!

Lewis Hamilton (36) var på ingen måte fornøyd med gjennomføringen av helgens Formel 1-løp i Belgia.

FLY FORBANNA: Lewis Hamilton legger ikke not i mellom i sin kritikk av arrangøren. Foto: John Thys, Pool Photo via AP.
FLY FORBANNA: Lewis Hamilton legger ikke not i mellom i sin kritikk av arrangøren. Foto: John Thys, Pool Photo via AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det tok nesten tre timer før løpet kom i gang i belgiske Spa, etter at uvær ødela forholdene. Etter at Formel 1-stjernene hadde gjennomført to runder bak sikkerhetsbilen, var det på ny duket for drama.

Etter at førerne hadde fått beskjed om at løpet ville pågå i en time, og at det bare ble utdelt halvpoeng, kom det røde flagget til syne på den belgiske banen.

Nesten tre timer med venting i regnet, ledet til bare to runder med kjøring. Til slutt var det Max Verstappen som stakk av med seieren, foran George Russell og Lewis Hamilton.

- Pengene rår!

Grunnlaget for hvorfor man offisielt anser dette som et Formel 1-løp er at man gjennomførte to runder. Dermed enes både Formel 1 og FIA (Det internasjonale bilsportforbundet) om at løpet i belgiske Spa teller i sammendraget.

Det får sammenlagtleder Lewis Hamilton til å rase.

- Altså, pengene rår! Det var bokstavelig talt bare de to rundene slik at man fikk startet løpet. Dette handler bare om penger, tordnet Hamilton til Sky Sports i etterkant.

- Her handler det om at alle får pengene sine, så jeg håper det også betyr at fansen får tilbake sine penger, fordi dessverre fikk de ikke hva de betalte for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer