Raser mot behandlingen av Nadal: - Det er respektløst

Seedet som nummer seks i turnering han har herjet i.

STØTTER NADAL: Maria Sharapova mener at Rafael Nadal ikke har noe å bevise. Foto: AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO / NTB Scanpix
STØTTER NADAL: Maria Sharapova mener at Rafael Nadal ikke har noe å bevise. Foto: AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rafael Nadal har slitt med å finne tennisformen det siste året, og innrømmet i mars at han sliter med selvtilliten.

Nylig ble han også slått på grus av Andy Murray, noe som er uvant kost for den spanske gruskongen.

Snart starter starter Roland Garros-turneringen. Nadal har herjet på grusen i Paris de siste årene og vunnet hele ni ganger på de ti siste utgavene, men nå frykter mange at det vil bli en stopp.

Nadal kommer inn i turneringen rangert som nummer sju i verden, hans laveste rangering i løpet av de siste ti årene. 28-åringen har heller ikke vunnet på clay court i løpet av denne tidsperioden, noe som har fått folk til å avskrive ham.

Nadal er seedet som nummer seks i turneringen han har vært helt suveren i. Mange mener det er helt feil av arrangøren.

Nå får han støtte fra sin kvinnelige tenniskollega Maria Sharapova.

- Alle forventer så mye av Rafa på denne tiden av året. Han taper noen få kamper, men å stille så mange spørsmål, jeg syns det er respektløst, sier Sharapova ifølge Sky Sports.

- Han er en utrolig mester og har ingen grunn til å være her å gjøre det samme igjen. Viljen og motivasjonen til å fortsette og bevise for seg selv hva han kan gjøre er bemerkelsesverdig, sier Sharapova.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.