Raser mot egen klubb: - Jeg føler meg som et offer for moderne menneskehandel

Kramer vant VM med Tyskland i juli.

VERDENSMESTER: Christoph Kramer ble verdensmester i fotball sammen med Tyskland i juli. Nå raser han mot egen klubb, og føler seg som et offer for menneskehandel. Foto: AFP PHOTO / POOL/ MARKUS GILLIAR
VERDENSMESTER: Christoph Kramer ble verdensmester i fotball sammen med Tyskland i juli. Nå raser han mot egen klubb, og føler seg som et offer for menneskehandel. Foto: AFP PHOTO / POOL/ MARKUS GILLIAR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christoph Kramer, tysk verdensmester i fotball, kritiserer ledelsen i Leverkusen og sier han føler seg som et offer for menneskehandel.

For annen sesong på rad leies Kramer ut fra Leverkusen til Borussia Mönchengladbach. 23-åringen sier at klubben ikke skal føle seg trygg på at han kommer tilbake.

- Det er ikke hyggelig å bli sendt hit og dit. Derfor er det bare jeg som bestemmer hvordan min framtid ser ut, sier han til Köln-avisen Express.

- Ofte føler jeg meg som et offer for moderne menneskehandel, men til sist er det bare jeg som bestemmer, sier han til magasinet Der Spiegel.

Leverkusens sportssjef Rudi Völler synes ikke om de uttalelsene.

- Christoph ville sikkert ha godt av å konsentrere seg om å prestere i kampene med Borussia, sier Völler til avisen Bild.

- Fra samtaler med Christoph vet jeg hva han tenker og hvordan han ser på situasjonen, og det lyder noe annerledes enn hans offentlige uttalelser, legger han til.

Kramer rykket på kort varsel inn i Tysklands startoppstilling i VM-finalen mot Argentina da Sami Khedira ble skadd under oppvarmingen, men han pådro seg hjernerystelse i første omgang og måtte byttes ut etter en halv time.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer