Raser mot feilaktig Northug-artikkel

Skistjernens klær under eget navn vil bli skapt i samarbeid med Swix og Skiforbundet.

NYE KLÆR? Petter Northug har planer om å lansere klær i sitt navn. Men forsikrer at han vil holde seg langt unna produkter som konkurrerer med landslagets utstyrsleverandør. Foto:  Rasmus Skaug / Dagbladet
NYE KLÆR? Petter Northug har planer om å lansere klær i sitt navn. Men forsikrer at han vil holde seg langt unna produkter som konkurrerer med landslagets utstyrsleverandør. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I Finansavisen i går ble Petter Northugs eventuelle satsing på treningstøy framstilt som at han var klar til å gå sin egen sponsor i næringa. Swix er utstyrsrsleverandør til landslaget, og er i tillegg personlig sponsor for Petter Northug.

Artikkelen vakte betydelig oppmerksomhet både i Swix og ikke minst i Skiforbundet.

Skulle Petter gått i konkurranse med Swix, hadde det vært et klart brudd på fireårs-kontrakten han nettopp har signert med forbundet.

- Artikkelen i Finansavisen er fullstendig feil. Bare tull, sier Petters manager Lars Gilleberg til Dagbladet.

Godt samarbeid Han var fortvilet over innholdet i artikkelen i går, og fikk en lang arbeidsdag med å helle olje på vannet.

- Det har blitt noen telefoner i dag. Men både Swix og forbundet har etter min oppfatning en klar forståelse av at her er Petters engasjement fullstendig feil framstilt.

- Petter er fullstendig lojal til alle sine avtaler. Det gjelder selvsagt også Swix. Han har aldri hatt ambisjonjer om å gå i konkurranse med sin egen avtalepartner. Selvsagt har han ikke det, sier Gilleberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer