Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raser mot fotballfrue

Robbie Williams liker dårlig at fotballfruefighten mellom Coleen Rooney og Rebekah Vardy endte opp i offentligheten.

IRRITERT: Robbie Williams. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Robbie Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i høst gikk Wayne Rooneys kone, Coleen, ut med harde beskyldninger mot Jamie Vardy kones, Rebekah.

I KRIG: Coleen Rooney (til venstre) og Rebekah Vardy. Foto: NTB Scanpix
I KRIG: Coleen Rooney (til venstre) og Rebekah Vardy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Coleen Rooney hadde en mistanke om at noen lekket privat informasjon fra hennes Instagram-konto til tabloidpressen, og startet en etterforskning.

Måten hun har gikk fram på i detektivarbeidet var å bruke elimineringsmetoden. Coleen blokkerte alle følgerne sine uten om én fra å se noen bestemte innlegg.

Til slutt utpekte hun Rebekah Vardy som den skyldige. Det skjedde i en lang tale til og med Hercule Poirot ville ha vært stolt av.

Talen, som hun la ut på Twitter, gjorde også at hele saken ble en offentlig skittentøyvask. Etter at Coleen delte saken i sosiale medier, svarte Rebekah med samme mynt da hun slo tilbake mot påstandene og hevdet at hun var totalt uskyldig.

Forsiktig

I dag blander Robbie Williams seg inn i saken. Den britiske musikeren, med hits som «Angels» og «Let Me Entertain You», er frustrert over at fotballfruene tok det hele i offentligheten:

- La oss si at Rebekah er skyldig, noe vi ikke vet om hun er. Hun har det uansett ti ganger verre nå enn Coleen hadde da det sto på som verst, sier Williams til The Telegraph Magazine.

Williams mener at det er viktig å trå forsiktig i en sånn situasjon, for konsekvensene kan være store.

OVERRASKELSE: Adam Houabi (19) fikk seg en overraskelse da artisten Robbie Williams plutselig dukket opp på dataskjermen.. Vis mer

Mistenkte venner selv

Williams innrømmer at han selv har opplevd mye av det samme som Coleen har vært gjennom. Han har selv mistenkt personer rundt seg for å ha lekket historier, og han har sjekket ut folk i egen omgangskrets.

Likevel er han irritert over at Coleen valgte å ta det hele offentlig, noe også Rebekah Vardy ga henne kritikk for:

- Det er et farlig spill. Jeg forstår godt Coleens behov for hevn, og jeg kunne ha gjort det samme selv, men vi må passe på. Sånne beskyldninger kan få alvorlige konsekvenser, sier han til magasinet.

Etter at Coleen Rooney kom med nyheten gikk Rebekah Vardy ut i et intervju og fortalte at hun var uskyldig.

Etter det har det vært stille fra de to hovedpersonene.

«DØENDE»: Diego Maradona, som for tiden trener for Gimnasia, motsier datteras utspill. Foto: NTB scanpix Video: Instagram / @Maradona Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media