Raser mot Liverpool:
- Sjokkerende nivå

Alle de engelske lagene har trukket seg fra Super League. Pressemeldingen fra Liverpool vekker oppsikt.

I HARDT VÆR: Liverpool-eier John W. Henry hilser på Liverpool-fansen. Han får massiv kritikk for håndteringen rundt Super League. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/NTB
I HARDT VÆR: Liverpool-eier John W. Henry hilser på Liverpool-fansen. Han får massiv kritikk for håndteringen rundt Super League. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld raste nærmest prosjekt «Super League» sammen i løpet av to timer.

Da støvet hadde lagt seg, hadde samtlige seks engelske klubber bestemt seg for å trekke seg ut av prosjektet, til stor glede for supporterne til de respektive lagene.

Én etter én krøp Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham og Arsenal til det berømte korset. Og det var sterk kontrast i tonen i pressemeldingene som ble sendt ut fra klubbene.

Der Arsenal la seg flate på egne hjemmesider, valgte Liverpool en litt mer nøktern variant.

- De siste dagene har klubben mottatt tilbakemeldinger fra forskjellige sentrale interessenter, både internt og eksternt, og vi vil takke dem for deres verdifulle bidrag, skriver Liverpool i sin korte pressemelding.

- Sjokkerende

Det har vekket sterke reaksjoner blant fansen. Et raskt søk i sosiale medier viser at supporterne er sterkt kritiske til ordvalget.

- Jeg skrev vel at det var verdens dårligste statement. Det er et sjokkerende nivå. De fleste har en oppdragelse i bunn. Og når en vet en har bommet, gjort noe feil eller galt, så må du i det minste holde opp hånda og si unnskyld. Det har ikke Liverpool gjort, sier Tore Hansen, daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer