Komplett kaos i Eliteserie-avslutninga

Raser mot NFF: – Skandaløst

Full forvirring ga flere lag et fortrinn både i medalje- og nedrykkskampen. Skandale, mener fotballekspert som selv har stått i disse situasjonene mange ganger.

MÅ TA DEN TUNGE TUREN NED: Ranheim-spillerne fortvilte etter at nedrykket ble klart. I pausen hersket det full forvirring. Foto: NTB/Scanpix
MÅ TA DEN TUNGE TUREN NED: Ranheim-spillerne fortvilte etter at nedrykket ble klart. I pausen hersket det full forvirring. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På forhånd var det varslet fra NFF at man ville utsette starten av andreomgang i samtlige kamper involvert i nedrykksstriden, skulle et av oppgjørene forstyrres av snømåking før hvilen under Eliteseriens siste runde.

Dette for å unngå at man i en eller flere kamper kunne spille på resultater.

Nesten som ventet ble kampen mellom Tromsø og Stabæk avbrutt i ti minutter grunnet nettopp snømåking. Da ble det bestemt fra øverste hold i forbundet at alle kampene i nedrykksstriden skulle holdes igjen med en ti minutter lengre pause.

Avspark skulle da gå klokka 19.10 i de aktuelle oppgjørene. Dette ble også meldt på Twitter.

Kampen mellom Molde og Bodø/Glimt fikk gå til vanlig tid. Der var ingen av lagene involvert i noe som hadde med nedrykksstriden å gjøre. Det samme ble tenkt om oppgjøret mellom Haugesund og Odd og Brann mot Viking.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer