Raser mot ny regel

Ole Gunnar Solskjær og Jürgen Klopp var uenige om mye etter søndagens poengdeling, men én ting enes de om.

RASER: Ole Gunnar Solskjær var tydelig misfornøyd med linjemennenes tunge flagg etter poengdelingen mot Liverpool. Foto: REUTERS/Michael Regan
RASER: Ole Gunnar Solskjær var tydelig misfornøyd med linjemennenes tunge flagg etter poengdelingen mot Liverpool. Foto: REUTERS/Michael Regan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På Anfield-gresset hadde begge lag sine sjanser, men til slutt var det ingenting som kunne skille de to topplagene i søndagens derby.

Med uavgjort kunne Ole Gunnar Solskjær dra fra Merseyside med serieledelsen i behold. Selv ikke en overbevisende Manchester City-seier seinere søndag kveld kunne forhindre de røde djevlene fra noen nye dager på tabelltopp.

Derbyet på Anfield var av det tette slaget og beskrives best av Nils Johans Sembs oppsummering etter kampen:

- Det var en herlig fight. Den var intenst og spennende, og det kunne ha vippet begge veier. United var best etter pause, mens Liverpool var best i den første omgangen, sa TV 2-kommentator Semb i det dommeren blåste av.

I intervjusonen etter kampen var det to trenere som begge mente sitt lag fortjente tre poeng.

- De er et godt lag og har en del skader, men vi klarte ikke å utnytte det. Jeg følte at vi vokste inn i kampen og ble bedre og bedre, og var nærmest en seier, sa Solskjær til BBC etter kampen.

Klopp på sin side mente hans menn var gode nok til å vinne søndag i sitt intervju med Sky Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer