Ole Gunnar Solskjær

Raser mot oppsettet

Ole Gunnar Solskjær (48) er langt fra fornøyd med at laget må spille tidligkamp på lørdag.

IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters
IKKE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag spiller Ole Gunnar Solskjærs Manchester United mot Everton klokka 12:30 engelsk tid. Det mener Ole Gunnar Solskjær ikke er sunn fornuft.

På søndag møtes nemlig Manchester City og Liverpool klokka 16:30 engelsk tid, på tross av at de begge spilte Champions League-kamp på tirsdag, mens Manchester United spilte på onsdag.

Den ekstra hviledagen tittelrivalene får, er ikke Solskjær fornøyd med.

- Vi har ikke fått noen forklaring. Eller, det er TV. Det er finnes ikke sunn fornuft i det hele tatt.

- Vi hadde det samme scenarioet i fjor, da vi hadde vært i Tyrkia. Vi trenger supporterne, de må hjelpe oss og det vet jeg de vil. Men vi og Chelsea kunne enkelt å ha spilt på søndag og Liverpool-City på lørdag, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Svarer på kritikken

Manchester United skuffet spillemessig mot Villareal på onsdag, men stakk likevel av med seieren etter en overtidsscoring av Cristiano Ronaldo.

Prestasjonen har likevel blitt hardt kritisert i media og spesielt Manchester Uniteds spill mot etablert forsvar må tåle kritikk.

- Det er utfordringen vi står ovenfor og det må vi forbedre. Vi ønsker å være i den posisjonen at lag viser oss respekt. Vi må ha mer tempo med ball, ta bedre avgjørelser og vinne ballen tilbake rasker, sa Solskjær og fortsatte:

- Aston Villa-kampen hadde 45 minutter effektiv spillestil, det er sannsynligvis det laveste jeg har sett i en kamp vi har spilt. Vi må bygge mer press på motstanderens halvdel. Mer bevegelse. Det er mange ting. Vi kan snakke om det hele dagen.

Skadenytt

På lørdag må Solskjær nok en gang klare seg uten flere spillere som er ute med skade.

- Luke (Shaw) føler seg bedre, men han har hatt en skulderskade, så vi må ta en avgjørelse. Marcus (Rashford) trente for fullt, med kontakt, for første gang i dag og virket ok, det er godt å se. Harry Maguire er fortsatt ute. Det samme gjelder Amad Diallo. Vi mistet ikke noen på onsdag, sa Solskjær.

Everton må også klare seg uten sin stjernespiss Dominic Calvert Lewin. Han var viktig i oppgjøret forrige sesong da han utliknet for Everton på overtid i kampen som endte 3-3.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer