Raser mot prisøkning

Glazer vil ta United-billettene til «Chelsea-nivå».

(Dagbladet.no): Malcolm Glazer vil ha tilbake pengene han brukte for å kjøpe Manchester United så fort som mulig. Nå ryktes det en gradvis og voldsom økning i billettprisene.

Ifølge engelske medier vil prisen gå fra 30 pund (350 kroner) i dag til 46 pund (540) kroner) i 2010.

Nå raser Shareholders United _ gruppa som har forsøkt å mobilisere fans til å kjøpe aksjer for å hindre Glazer i å ta klubben av børsen.

- Denne økningen kommer til å gjøre at flere og flere fans lar være å gå på kamp, sier formann Nick Towle til BBC Radio Five Live, ifølge Sporting Life.

Sammen med de økte billettprisene, hevder engelsk presse at manager Sir Alex Ferguson «bare» vil få 300 millioner å kjøpe spillere for i sommer. Alt for at Glazer skal tjene penger, skriver de.

- Denne kommersialiseringen begynner å bli for mye for de fleste fans. Det begynner å bli et stort problem, og det er like før fansen slutter å kjøpe klubbeffekter og det vil øke billettprisene ytterligere.

En talsmann for Malcolm Glazers sønn Joel, sier til BBC at ryktene om økte billettpriser er «spekulative».

GUTTA BOYS: Malcolm Glazer (t.h.) har kjøpt seg inn som hovedaksjonær i Manchester United, og han har fått sønnene Joel (t.v.), Bryan og Avram (ikke på bildet) inn i styret.
GUTTA BOYS: Malcolm Glazer (t.h.) har kjøpt seg inn som hovedaksjonær i Manchester United, og han har fått sønnene Joel (t.v.), Bryan og Avram (ikke på bildet) inn i styret. Vis mer