Raser mot Rooneys England-comeback

Keeperlegenden Peter Shilton er sjokkert.

TILBAKE FOR ENGLAND: Wayne Rooney har 119 landskamper for England. Kamp nummer 120 får han i gave. Det vekker reaksjoner. Foto: NTB scanpix
TILBAKE FOR ENGLAND: Wayne Rooney har 119 landskamper for England. Kamp nummer 120 får han i gave. Det vekker reaksjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sist han spilte landskamp for England, var 11. november 2016 mot Skottland. Så annonserte han at landslagskarrieren var over.

Men torsdag om ti dager gjør Wayne Rooney (33) comeback for England, mot USA. Ikke nødvendigvis fordi han er god nok, men fordi det engelske fotballforbundet FA ønsker å hedre ham.

Rooney - som nå spiller for D.C. United i USA - får dermed sin landskamp nummer 120. Avgjørelsen skaper reaksjoner:

- Jeg ble sjokkert da jeg leste dette. Og jeg har fortsatt problemer med å forstå avgjørelsen, sier keeperlegenden Peter Shilton (69).

- Det er to år siden Wayne sist spilte en landskamp. England har kommet seg opp på et nytt nivå, og har akkurat lagt bak seg et strålende VM. Dette setter laget tilbake, sier Shilton, ifølge Daily Mirror.

Ikke enig

- Dette handler ikke om at Wayne ikke fortjener å bli hedret. Men dette kan du gjøre, uavhengig av om han spiller. Du skal ikke bare gi bort landskamper, noe som er feil, og kan gå på bekostning av en yngre spiller.

Shilton fortsetter:

- Jeg er ikke enig med avgjørelsen i det hele tatt. Det skal være den største ære å få spille for landet ditt. Men sannheten er at den amerikanske ligaen MLS ikke er i nærheten av å være på samme nivå som Premier League. Wayne Rooney er ferdig med England. Gareth Southgate (trener) har gått videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer