Raser mot Semb

Alex Ferguson er forbannet på Nils Johan Semb etter påståtte Solskjær-uttalelser i et oppslag i den engelske avisa The Mirror. - Jeg skjønner ikke hvorfor Semb skal blande seg bort i min jobb når jeg ikke blander meg bort i hans, sier United-manageren.

Bakgrunnen for gårsdagens godt tempererte utfall mot Norges landslagstrener skyldes rådene Nils Johan Semb skal ha gitt United-spissen da de møttes i Blackburn på mandag.

Slik The Mirror har klart å oversette de norske avisartiklene skal Nils Johan Semb ha stilt Solskjær et ultimatum. Og når Alex Ferguson leser at en av spillerne hans blir fortalt at han må gi opp Manchester United for å ha en framtid på et norsk landslag - koker det over.

Til grandios og engelsk tabloidfornøyelse.

- Old Trafford er stedet for Ole Gunnar, sier Ferguson med adresse Nils Johan Semb. - De 10 målene han har scoret så langt viser hvilken form han er i. Og han er happy her, trener meget godt og er bedre enn i fjor.

- Ole Gunnar Solskjær har hatt en fantastisk sesong.

Misliker innblanding

Det siste kan aldri Nils Johan Semb si seg enig i. Og det er derfor han har bedt United-spissen bruke resten av vinteren og våren til å vurdere sin egen framtid. For Semb multipliserer kvalitet med kvantitet når han gjør sine konklusjoner.

Alex Ferguson derimot - som mer enn noen annen manager misliker at utenforstående i det hele tatt prøver å snakke med spillerne hans - forklarer det på denne måten:

- Ole Gunnar har vært uheldig med spilletida fordi Dwight Yorke og Andy Cole har vært ett hundre prosent.

Men:

- Han er i bildet og vil fortsette å være det.

Skjønner ikke bråket

- Jeg har ikke gitt Ole Gunnar noe ultimatum, sier Nils Johan Semb. - Og derfor er jeg ikke på kant med Ferguson.

- Jeg regner med at også han vet hvordan media kan slå opp ting.

- Men er det ikke kjedelig når en slik situasjon oppstår?

- Ole Gunnars situasjon er som den er. Og jeg mener ikke noe annet enn at en så god spiller må vurdere sin egen situasjon når sesongen er over.

- Jeg ser ikke at det er noe krutt i en slik uttalelse, sier Nils Johan Semb.

SINT:</B> Manager Alex Ferguson i Manchester United mener Nils Johan Semb får slutte å gi råd til Solskjær som går i den engelske klubbens disfavør.