Raser mot sexbeskyldninger

Basketspilleren Shaquille O'Neal er rasende på tidligere klubbkollega Kobe Bryant. Bryant hevder «Shaq» betaler kvinner millioner etter å ha hatt sex med dem.

MIAMI (Dagbladet): Kobe Bryant og Shaquille O'Neal var i mange år lagkamerater i uslåelige Los Angeles Lakers. I vår ble den 217 cm lange basketgiganten solgt til Miami Heat, mens Kobe Bryant har kjempet mot en voldtektsanklage.

De to - kanskje verdens beste basketspillere de siste åra - har aldri hatt noe godt forhold. Bedre har det ikke blitt, etter at Shaquille O'Neal ble klar over at Bryant har rotet ham inn i en voldtektssak i Eagle, Colorado.

- «Shaq» betaler

Politidokumentene som nå er frigitt viser at Shaquille O'Neal bruker å betale kvinner etter å ha hatt sex med dem. For å slippe beskyldninger om voldtekt.

I politidokumentene står det:

«Jeg skulle gjort som «Shaq» bruker å gjøre. Han betaler kvinner opp til en million dollar for at de ikke skal si noe i slike situasjoner».

Politiet henla i forrige uke saken mot Kobe Bryant, etter at kvinnen som anklaget ham trakk anmeldelsen.

- En klovn

Shaquille O'Neal er rasende på Kobe Bryant, og mener anklagene sier mye om karakteren til Kobe

- Jeg trenger ikke kjøpe sex. Den eneste som trenger det, er klovnen Kobe Bryant. Jeg driver ikke med slikt, sier «Shaq».

UVENNER: Shaquille O'Neal (t.h.) mener sexpåstandene fra Kobe Bryant (t.v.) er tåpelige.