Raser mot Svahn: - Ville ta en Bolsjunov

Lotta Udnes Weng var forbannet etter å ha blitt hindret av Linn Svahn i kvartfinalen på søndagens sprint. Svenskenes nye yndling tok sin andre strake seier i Falun.

RASER ETTER DETTE: Lotta Udnes Weng var sint etter sprinten - på grunn av denne hendelsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i det første kvartfinaleheatet ble det dramatikk på oppløpet mellom Lotta Udnes Weng og den svenske kometen Linn Svahn.

Svahn skjærte inn foran Udnes Weng og tråkket på skiene. Svensken var foran med kroppen, men det så ikke ut til at skiene hennes var foran Udnes Weng, slik reglene krever.

I et intervju med NRK raste den norske sprinteren mot Svahn.

- Jeg er forbannet. Jeg skjønner ikke at det går an å oppføre seg sånn, sa Udnes Weng som gikk direkte bort til Svahn etter målgang.

- Hva sa du til Linn Svahn?

- Jeg sa hvorfor gjorde du det? Hvorfor tråkka du på skia mine? Så sier hun bare at jeg var foran, sier en oppgitt Udnes Weng til NRK.

- Kroppen hennes var foran meg, det er jeg enig i, men hun tråkker på mine ski og jeg må stoppe helt opp. Jeg fikk lyst til å ta en Bolsjunov og slå etter henne, men jeg gjorde ikke det. Jeg forstår hvorfor han slo nå, fortsetter Udnes Weng og sikter til forrige helgs dramatikk i Lahti.

Udnes Weng kom nummer tre i sitt heat og røk dermed ut av sprinten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer